Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Trixie chladiaca miska cool & fresh v bielej a modrej farbe

Značka: TRIXIE
43936
8.23

Najniższa cena za 30 dni: €8.10

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 2 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Perfektné riešenie na horúce dni

Náš dobromyseľný priateľ Max si dobre uvedomuje, aké dôležité je udržiavať svojho domáceho miláčika správne hydratovaného a chladného počas horúcich dní. Nedostatočná starostlivosť v tomto smere môže viesť k vážnym následkom, ako je napríklad mŕtvica alebo bezvedomie. Preto sme sa rozhodli pridať do nášho sortimentu chladiacu misku "Cool & Fresh", ktorá vďaka špeciálnej vložke udržiava správnu teplotu vody pre vášho psa. Je ideálna aj na podávanie jedla, pretože v horúcich dňoch sa ani labužníkovi, akým je Max, nechce vždy hneď vyprázdniť obsah misky. "Cool & Fresh" vďaka svojim vlastnostiam udrží krmivo čerstvé a váš domáci miláčik si bude môcť v správny čas vychutnať plnohodnotné chutné a zdravé jedlo.

Pohodlie a praktickosť v jednom

Okrem nespornej výhody udržiavania primerane nízkej teploty v lete sa miska "Cool & Fresh" vyznačuje použitím vysokokvalitných materiálov, čo sa prejavuje vo vysokom komforte a praktickosti. Dá sa úspešne umývať v umývačke riadu, čo majiteľovi výrazne uľahčuje prácu, najmä keď sa používa striedavo na jedlo a vodu. Podstavec z termoplastickej gumy zasa zabraňuje skĺznutiu misky na podlahu a vyliatiu obsahu vašim domácim miláčikom. Okrem toho, keď je chladiaca vložka vystlaná, možno ju úspešne používať po celý rok!

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Barva:
Bílá
Značka:
TRIXIE
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme