Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

TETRA Pond Multi Mix krmivo pre ryby v jazierkach 4 l

Značka: TETRA
39179
24.77

Najniższa cena za 30 dni: €24.77

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 6 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Zmes pre jazierkové ryby

Tetra Pond Multi Mix je starostlivo vybraná kŕmna zmes vytvorená pre všetky druhy jazierkových rýb. Prispôsobený ich potrebám sa skladá z vysoko kvalitných vločiek, oblátok a gammarus, ktorý rybám poskytuje tú najkvalitnejšiu potravu. Jednou z najväčších výhod Tetra Pond Multi Mix sú vysoko kvalitné vločky prispôsobené nutričným potrebám mláďat a malých druhov rýb. Vďaka oblátkam padajúcim na dno je potrava poskytnutá aj rybám, ktoré sa kŕmia v zóne dna. Táto zmes tiež obsahuje plávajúce tyčinky, ktoré umožňujú rybám jesť z hladiny vody. Prídavok gammarusu obohacuje chuť zmesi, čo z nej robí ideálnu potravu pre obojživelníkov a čolky.

Tetra Pond Multi Mix je k dispozícii v 1litrových plechovkách a uzavretých vreckách vyrobených z vysoko kvalitného plastu, ktorý poskytuje ochranu pred škodlivými účinkami slnečného žiarenia, vzduchu a vlhkosti. Vďaka tomu si zmes zachováva všetky dôležité živiny a sviežosť. Táto zmes sa ľahko dávkuje, čo umožňuje presné kŕmenie rýb. Tetra Pond Multi Mix je ideálna ponuka pre majiteľov jazierok, ktorí chcú svojim rybám poskytovať krmivo najvyššej kvality.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
TETRA
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme