Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Tetra Pond CrystalWater 500 ml tekutý prípravok do vody

Značka: TETRA
30364
11.83

Najniższa cena za 30 dni: €10.95

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 3 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Prípravok na čistenie znečistenej vody od plávajúcich častíc

Účinne odstraňuje nečistoty a zlepšuje čistotu vody v jazierku.

  • Funguje v priebehu niekoľkých hodín
  • Nemal by sa používať v prítomnosti jeseterov
  • Váže zákaly spôsobené ílom alebo pôdou, rovnako ako častice organického pôvodu, ako sú rybie exkrementy, nezjedené potraviny alebo zvyšky rastlín
  • Neškodný pre prostredie nádrže: Účinné látky v prípravku Tetra Pond CrystalWater viažu plávajúce častice, ktoré znečisťujú vodu v jazierku. To uľahčuje filtrovanie týchto častíc alebo ich mechanické odstránenie
  • Uľahčuje údržbu jazierka
  • Zlepšuje kvalitu vody a pohodu rýb a rastlín
  • Veľmi jednoduché použitie
  • Nemal by sa používať na reguláciu rias. Na boj so zelenou vodou (plávajúcimi riasami) používajte Tetra Pond AlgoFree. Na dosiahnutie najlepších výsledkov sa medzi odstránením rias a použitím vody Tetra Pond CrystalWater odporúča 4-5-dňová prestávka.
  • Nepoužívajte na reguláciu rias. Na reguláciu zelenej vody (plávajúcich rias) použite prípravok AlgoRem. Pred každým použitím sa uistite, že je uhličitanová tvrdosť (KH) vody vyššia ako 3°dH (napríklad pomocou Tetra Pond Test 6in1). Pokiaľ je táto hladina príliš nízka, odporúčame riadene zvýšiť uhličitanovú tvrdosť napríklad pomocou prípravku Tetra Pond pH/KH Plus. Pokyny pre dávkovanie: Pomocou dávkovacej odmerky nalejte 50 ml prípravku Tetra Pond Crystal na každých 1 000 litrov vody v jazierku. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov sa uistite, že je prípravok v nádrži dobre premiešaný. Uchovávajte mimo dosahu a dohľadu detí!

  • Otázky a odpovědi (FAQ)

    Parametry

    Značka:
    TETRA
    Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

    Recenzie

    Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

    Napísať recenziu

    Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

    Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme