Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Tetra Pond AlgoRem tekutý prípravok 1 l

Značka: TETRA
30308
23.73

Najniższa cena za 30 dni: €17.89

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 6 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Zaisťuje rýchle a spoľahlivé čistenie vody od planktónových rias (zelenej vody) a zákalu. Zložky prípravku AlgoRem viažu plávajúce riasy a iné častice do biologicky redukovaných vločiek, ktoré sa zhlukujú a dočasne sa vznášajú na hladine vody ako spenená suspenzia.

Tetra Pond AlgoRem je prípravok na odstraňovanie nerozpustených látok, ktorý rýchlo a účinne odstraňuje planktóne riasy (zelenú vodu) a zákal počas 24 hodín. Zložky viažu plávajúce riasy a iné častice do biologicky redukovateľných vločiek, ktoré sa zhlukujú a dočasne sa vznášajú na hladine vody vo forme penivej suspenzie. Je potrebné ich odstrániť pomocou siete. Tým sa z vody odstránia prebytočné živiny a zabráni sa ďalšiemu rastu rias.

Návod na použitie: Potrebnú dávku prípravku zmiešajte s vodou v kanvi a rovnomerne rozlejte po hladine jazierka. alebo napr. tyčou. Pred použitím sa uistite, že je uhličitanovej tvrdosti PH vody v jazierku vyššia ako 20 n. Na tento účel je možné použiť Tetra Test PH. Prípravok by sa nemal používať v prítomnosti jeseterov. Dávkovanie: 50 ml/1000 l vody

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Objem (ml):
1000
Značka:
TETRA
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme