Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Tetra Pond AlgoRem 3 l

Značka: TETRA
30553
52.65

Najniższa cena za 30 dni: €46.54

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 13 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Zložky AlgoRemu viažu plávajúce riasy a iné častice do biologicky redukovateľných vločiek, ktoré sa zhlukujú a dočasne sa vznášajú na hladine vody ako penová suspenzia. V tomto okamihu je potrebné, je odstrániť pomocou siete. Tým sa z vody odstránia prebytočné živiny a zabráni sa ďalšiemu rastu rias.

Funguje v priebehu niekoľkých hodín. Čistí vodu bez narušenia prirodzenej rovnováhy vodného prostredia. Neobsahuje žiadne toxické látky, chemické prostriedky proti riasam ani herbicídy.

Veľmi jednoduché a presné dávkovanie: 50 ml/1000 l vody

Návod na použitie:

Odporúča sa aplikovať prípravok ráno ( lepší účinok vďaka poklesu pH/KH v noci). Požadovaná dávka prípravku by sa mala zmiešať s vodou v kanvi a rovnomerne rozliať po povrchu jazierka. Potom vodu v jazierku premiešajte silným prúdom vody z hadice. V prípade potreby možno AlgoRem znovu použiť po troch dňoch, ale potom sa aplikuje iba polovičná dávka.

Dôležité:

Prípravky proti riasam je potrebné používať s opatrnosťou. Pred každým použitím si prečítajte etiketu a informácie o výrobku. Pred každým použitím sa uistite, že uhličitanové tvrdosti vody presahujú 4°dH. V opačnom prípade môže výrobok narušiť prirodzenú rovnováhu vodného prostredia a mať škodlivý vplyv na ryby. Prípravok by sa nemal používať v prítomnosti jeseterov.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Objem (ml):
3000
Značka:
TETRA
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme