Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

TETRA Food Pond KOI Sticks krmivo pre koi ryby 10 l

Značka: TETRA
30562
19.02

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 5 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletné krmivo

Kompletné krmivo najvyššej kvality pre koi, poskytujúce zdravú a biologicky vyváženú stravu. Je to prípravok, ktorý pomôže udržať silný imunitný systém a vitalitu rýb. Plávajúce tyčinky vám umožnia kŕmiť vaše koi čo najbližšie k prírode.

Tetra Pond KOI Sticks je kompletné krmivo, ktoré obsahuje základné živiny, vitamíny a stopové prvky. Je to najlepšia voľba pre vyváženú výživu, zdravý rast a silný imunitný systém. Navyše prírodné látky zvýrazňujúce farbu rýb a nenasýtené mastné kyseliny podporujú vitalitu.

Za zmienku stojí, že Tetra Pond KOI Sticks sú vo forme tyčiniek, čo uľahčuje kŕmenie rýb. Zloženie produktu je založené na produktoch rastlinného pôvodu, obilninách, rastlinných bielkovinových extraktoch, rybách a rybích derivátoch, minerálnych látkach, olejoch a tukoch a kvasniciach.

Zloženie:

Výrobky rastlinného pôvodu, obilniny , Rastlinné proteínové extrakty, Ryby a rybie deriváty, Minerály, Oleje a tuky, Kvasinky.

Analýza Hrubý proteín 31,0 %, hrubé oleje a tuky 5,0 %, hrubá vláknina 2,0 %, obsah vlhkosti 7,0 %.

Doplnky Vitamíny, provitamíny a chemicky presne definované látky s podobným účinkom: Vitamín A 28800 IU/kg, Vitamín D3 1800 IU /kg. Zlúčeniny stopových látok: Mangán (monohydrát síranu mangánatého) 81 mg/kg, Zinok (monohydrát síranu zinočnatého) 48 mg/kg, Železo (monohydrát síranu železnatého) 32 mg/kg. Farbivá, konzervanty, antioxidanty.

Otázky a odpovědi (FAQ)
Druh:
Tyčinky

Parametry

Značka:
TETRA
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme