Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Taste Of The Wild Southwest Canyon 390g - vlhké krmivo pre psy všetkých plemien bez obilnín 390g

46049
2.39

Najniższa cena za 30 dni: €2.39

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Chuť a nutričná hodnota v jednom produkte

Krmivo je vhodné pre biele plemená, pretože neobsahuje mrkvu ani tekvicu, ktoré spôsobujú farebné zmeny. Produkt spĺňa nutričné normy AAFCO a je vhodný pre psov všetkých plemien a vekových kategórií. Krmivo Taste of the Wild Southwest Canyon obsahuje veľké množstvo bielkovín a aminokyselín, vďaka vyváženému obsahu jahňacieho, hovädzieho, diviny a rýb. Aj tieto ingrediencie prispievajú k vynikajúcej chuti krmiva, ktoré uspokojí chute aj tých najnáročnejších domácich miláčikov. Max ju považuje za hit z hľadiska chuti a pozitívnych účinkov na organizmus. Prebiotiká obsiahnuté v krmive sú navyše zodpovedné za rovnováhu črevnej flóry a majú priaznivý vplyv na trávenie.


Komplex vitamínov z prírody

Množstvo ovocia a zeleniny dodáva nielen chuť, ale aj živiny dôležité pre správne fungovanie organizmu. Kyseliny Omega-3 a Omega-6 v ňom obsiahnuté zabezpečujú zdravú a lesklú srsť a majú mnoho zdraviu prospešných vlastností, ktoré posilňujú ochrannú bariéru kože. Čučoriedky a maliny chránia bunky a majú aj antioxidačné vlastnosti. Paradajky obsahujú komplex zdravých vitamínov a antioxidantov vo forme betakaroténu a lykopénu. Táto zelenina je tiež dobrým zdrojom rastlinnej vlákniny, ktorá je zodpovedná za správne trávenie.


zloženie:

Hovädzie mäso (39%), zelený hrášok, zemiaky, minerálne látky, slnečnicový olej, ľanový olej, inulín, sušené paradajky, sušený cícer, sušené sladké zemiaky, sušené čučoriedky a sušené maliny.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.39
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
TASTE OF THE WILD

Určení

Životní fáze:
Junior
Speciální požadavky:
Správný vývoj a zajištění energie
Věk mazlíčka od:
1. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
9
Druh bílkovin:
Hovězí maso
Tuky (%):
3
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme