Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

SuperBeno Professional šampón pre psov Shih Tzu 250 ml

Značka: SUPER BENO
39522
4.36

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Super Beno Professional Shampoo je profesionálny šampón pre psov Shih Tzu, prispôsobený požiadavkám na starostlivosť tohto plemena.

Šampón si dokonale poradí s odstránením nečistôt z kože a srsti bez toho, aby ovplyvnil ochrannú vrstvu pokožky. Účinné látky, ako je komplex extraktov: ženšen, žihľava a praslička, sú skvelé pre obnovu srsti, reguláciu vylučovania kožného mazu a prevenciu vypadávania psej srsti. Šampón obohatený o panthenol a glycerín má upokojujúce účinky a udržuje správnu úroveň hydratácie pokožky a vlasov.

Vitamínový komplex obnovuje vlasovú štruktúru, zaisťuje hebkosť a krásny vzhľad.

Ako používať: Navlhčite srsť vlažnou vodou Naneste malé množstvo šampónu na srsť psa a masírujte do spenenia Očistite srsť od všetkých nečistôt, vyhnite sa oblasti úst, uší a očí Dôkladne opláchnite vlažnou vodou V prípade potreby opakujte

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Objem (ml):
250
Značka:
SUPER BENO
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme