Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

SUPER BENO kondicionér pre Yorkie Professional 250 ml

Značka: SUPER BENO
39528
5.06

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Ideálny produkt pre majiteľov, ktorí sa chcú starať o krásu a zdravie srsti svojho maznáčika

Super Beno kondicionér je produkt vytvorený špeciálne pre yorkshirských psov. Tento profesionálny kondicionér obsahuje extrakt z hodvábneho proteínu, ktorý pomáha regenerovať štruktúru vlasov, dodáva lesk a poskytuje hodvábnu a pružnú srsť. Výťažky z baobabu a okvetných lístkov ruže zjemňujú a regenerujú pokožku a pridaním urey sú vlasy hladké a jemné. Špeciálne vybrané látky zabraňujú vzniku statickej elektriny. Kondicionér má neutrálne pH pre zvieratá. Aplikácia kondicionéra je jednoduchá. Naneste na srsť psa a masírujte, kým nebude rovnomerne rozprestretý po celej srsti. Potom nechajte asi 5 minút pôsobiť a dôkladne opláchnite vodou.

Zloženie:

Aqua, Cetearyl Alcohol, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Ceteareth-20, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Behenamidopropyl Dimethylamin, Cethyl Alcohol, Glycerín, Polyquaternium - 22, Kyselina mliečna, Parfém, Phenoxyethanol, Ethylh sodný, PCA sodný, glycín, fruktóza, močovina, niacínamid, inositol, benzoát sodný, hydrolyzovaný hodváb, PEG-90M, chlorid cetrimónny, disodná EDTA.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Objem (ml):
250
Značka:
SUPER BENO

Určení

Určení:
Pro psy plemene Jorkšírský teriér
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme