Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

SUPER BENO Conditioner For Bright Coat Professional 250 ml

Značka: SUPER BENO
39526
5.14

Najniższa cena za 30 dni: €4.82

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Tento profesionálny kondicionér bol vytvorený pre svetlé psy a jeho bohaté prírodné zloženie zaisťuje optimálnu starostlivosť o srsť.

CERTECH Svetlo sfarbený kondicionér na srsť PROFESSIONAL 250 ml Ak hľadáte produkt, ktorý vám pomôže staráte sa o svoju srsť. ľahká srsť vášho psa, CERTECH Ľahká srsť PROFESSIONAL 250 ml je pre vás. Tento profesionálny kondicionér bol vytvorený pre svetlé psy a jeho bohaté prírodné zloženie zaisťuje optimálnu starostlivosť o srsť. Výťažok z citróna, ktorý je súčasťou kondicionéra, zabraňuje tvorbe melanínu, ktorý je zodpovedný za odfarbenie vlasov. Výťažok z harmančeka zase rozjasňuje zafarbenie. Navyše vitamín E, ktorý je tiež obsiahnutý v zložení, zabraňuje podráždeniu a bráni strate vody zo srsti. Kondicionér má neutrálne pH, takže je pre vášho maznáčika bezpečný. Produkt je dostupný v objeme 250 ml, čo umožňuje dlhodobé používanie a zaisťuje optimálnu starostlivosť o vlasy.

>Zloženie:

Otázky a odpovědi (FAQ)
Druh:
Kondicionér

Parametry

Objem (ml):
250
Značka:
SUPER BENO

Určení

Určení:
Na světlou srst
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme