Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

SmartBones Chicken medium 2 ks - maškrta pre stredného psa 2 ks

Značka: SMART BONES
61263
4.73

Najniższa cena za 30 dni: €4.73

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Zdravá desiata pre psov

- S chutným, skutočným kuracím mäsom a zeleninou

- Obohatená o vitamíny a minerály

- Ľahko stráviteľné, extrémne nízky obsah tuku

- Bez pšenice

- Nie je vyrobené z kože

- Proces žuvania pomáha udržiavať vaše zuby zdravé >

- Rôzne príchute a formy

- Správna veľkosť maškrty pre každú veľkosť zvieraťa, od malých po veľké plemená. V našich Classics, vonkajšia vrstva bez kože, bola vyrobená zo zdravej zeleniny, zatiaľ čo vnútorná vrstva je vynikajúca kura. Smart Bones Chicken Medium sú určené pre stredného psa

Chutná kosť SmartBones® s kuracím mäsom bez kože (bez surovej kože) je kombináciou dvoch vrstiev, vnútornej vrstvy lahodného kurčaťa a vonkajšia vrstva zeleniny . Táto výdatná žuvacia desiata pre psy veľkých plemien je ľahko stráviteľná a má veľmi nízky obsah tuku (0,5%).

SmartBones® Chicken Bone je lahodná žuvacia kosť bez surovej kože s chutným kuracím mäsom. Veľkosť Medium je vhodná pre stredne veľké psy. Dvojitá vrstva kostí zaisťuje pôžitok zo žuvania - spočiatku lahodná zelenina, potom vnútro pochúťky plnené mäsom. Kosť je obohatená o vitamíny a minerály a jej najväčším prínosom je ľahká stráviteľnosť a veľmi nízky obsah tuku. Keď maškrtu žujete, prirodzený proces obrusovania čistí vaše zuby a udržuje ich zdravé. SmartBones® Chicken Bone je perfektná desiata medzi jedlami. Psy úplne milujú chutnú kombináciu kuracieho mäsa a zeleniny.

Podávajte 1 maškrtu denne (až 10 % denných kalórií vášho psa). Vyberte si maškrtu o niečo väčšiu, než je papuľa vášho maznáčika.

Zloženie:

produkty rastlinného pôvodu, mäso a živočíšne produkty (vrátane kuracích pŕs 8,5 %), rôzne cukry, zelenina (4,5 % sušený hrášok, mrkva a batáty) , minerálne látky .

Analytické zložky:

bielkoviny 14 %, obsah tuku 0,5 %, hrubá vláknina 0,2 %, hrubý popol 2,5 %.

Doplnkové látky: (/kg) Vitamíny: vitamín E 133 mg, Stopové prvky: železo (heptahydrát síranu železnatého) 43 mg, zinok (heptahydrát síranu zinočnatého) 49 mg, mangán (monohydrát síranu manganatého) 70 mg.

Aké sú výhody bez kože v maškrtách?

Pochúťky SmartBones® neobsahujú kožu, takže sú ľahko stráviteľné a majú nízky obsah tuku. Sú tiež obohatené o vitamíny a minerály. Psy túto pochúťku úplne milujú.

Ako uchovávať maškrty SmartBones®?

Po otvorení obal znovu uzavrite alebo skladujte vo vzduchotesnej nádobe, aby maškrty nevyschli a nedrolili sa.

Koľko maškrty SmartBones® môže môj pes zjesť denne?

To závisí od veľkosti, váhy a aktivity vášho psa. Maškrty by nemali prekročiť 10% denného kalorického príjmu vášho psa. Vyberte si maškrtu o niečo väčšiu, než je papuľa vášho maznáčika. Vždy dohliadajte na svojho psa, keď žuje, najmä ak je známe, že svoje maškrty prehĺta vcelku. Poskytnite mu dostatok čerstvej pitnej vody a zlikvidujte všetky zostávajúce kúsky alebo úlomky. Výrobok je určený iba na periodické alebo doplnkové kŕmenie. Navštevujte pravidelne svojho veterinára a diskutujte o denných kalorických potrebách vášho psa na základe veľkosti, plemena, veku a úrovne aktivity.

Prečo je žuvanie pre psa dôležité?

Žuvanie je pre psov základná, zdravá a príjemná činnosť. Maškrty pre psov pomáhajú udržiavať zuby čisté, posilňujú čeľuste a stimulujú myseľ, zabraňujú nude. Maškrty SmartBones® pomáhajú uspokojiť prirodzený žuvací inštinkt vášho psa.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.158
Velikost mazlíčka:
Střední plemena
Značka:
SMART BONES

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
14
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
0.5
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme