Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Smart Bones Sweet Potato maškrta pre malých psov Sweet Potato 8 ks

Značka: SMART BONES
61257
3.95

Najniższa cena za 30 dni: €3.95

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Zdravá desiata pre vášho psa

- S chutným, pravým kuracím mäsom a zeleninou

- Obohatené o vitamíny a minerály

- Ľahko stráviteľné, s veľmi nízkym obsahom tuku

- Bez pšenice

- Nie sú vyrobené z kože

- Žuvanie pomáha udržiavať zdravé zuby

- Rozmanitosť chutí a foriem

- Správna veľkosť maškrty pre každú veľkosť zvieraťa, od malých až po veľké plemená. Množstvo pochúťok Flavour zaujme vonkajšou vrstvou bez kože a zaujímavými príchuťami, ako je arašidové maslo, batát a hovädzie mäso. Smart Bones Sweet Potato Mini sú určené pre malé psy.

SmartBones® Sweet Potato Bones bez pridanej kože (bez surovej kože) obsahujú presvedčivú kombináciu batátov a ďalšej zeleniny, ako je mrkva a hrášok. Tieto žuvacie maškrty pre stredne veľké psy majú veľmi nízky obsah tuku (0,2%) a sú ľahko stráviteľné.

SmartBones® Sweet Potato Bones sú chutné žuvacie kosti s lahodnými batátmi, bez pridanej kože (bez surovej kože). Veľkosť Mini je vhodná pre malé psy. Dvojitá vrstva kostí zaisťuje potešenie zo žuvania - najprv chutné batáty a potom vnútro plné zeleniny. Kosť je obohatená o vitamíny a minerály a jej najväčšou výhodou je, že je ľahko stráviteľná a má veľmi nízky obsah tuku (0,2%). Pri žuvaní maškrty dochádza k prirodzenému obrusovaniu zubov a ich udržovaniu v dobrom stave. Kosti SmartBones® Sweet Potato sú ideálnou desiatou medzi jedlami. Psy jednoducho milujú podmanivú chuť batátov.

* výrobok obsahuje mäso a produkty živočíšneho pôvodu 3,1 %.

Podávajte 1 maškrtu denne (max. 10 % denného príjmu kalórií psa). Vyberte maškrtu, ktorá je o niečo väčšia ako papuľa vášho zvieraťa.

Zloženie:

rastlinné produkty, zelenina (13 % sušený hrach, mrkva a batáty), rôzne cukry, mäso a živočíšne produkty (vrátane kuracích pŕs 3,1 %), minerálne látky .

Analytické zložky:

obsah bielkovín 8 %, obsah tuku 0,2 %, hrubá vláknina 0,1 %, hrubý popol 2 %.

Prídatné látky: (/kg)Vitamíny: vitamín E 133 mg, stopové prvky: železo (heptahydrát síranu železnatého(II)) 56 mg, zinok (heptahydrát síranu zinočnatého) 63 mg, mangán (monohydrát síranu manganatého) 90 mg.

Aké sú výhody bezkožných maškrty?

Pochúťky SmartBones® neobsahujú kožu, takže sú ľahko stráviteľné a majú nízky obsah tuku. Sú tiež obohatené o vitamíny a minerály. Psy túto pochúťku jednoducho milujú.

Ako uchovávať maškrty SmartBones®?

Po otvorení balenia znovu uzavrite alebo uložte do vzduchotesnej nádoby, aby sa maškrty nevysušili a nerozpadli.

Koľko maškrty SmartBones® môže môj pes denne zjesť?

To závisí od veľkosti, hmotnosti a úrovne aktivity vášho psa. Maškrty by nemali prekročiť 10% denného príjmu kalórií vášho psa. Vyberte maškrtu o niečo väčšiu, než je veľkosť papule vášho zvieraťa. Na psa pri žuvaní vždy dohliadajte, najmä pokiaľ je známe, že maškrty prehĺta celé. Poskytnite mu dostatok čerstvej pitnej vody a zlikvidujte všetky zvyšné kúsky alebo úlomky. Tento výrobok je určený iba na pravidelné alebo doplnkové kŕmenie. Pravidelne navštevujte svojho veterinárneho lekára a poraďte sa s ním o dennej kalorickej potrebe vášho psa v závislosti od jeho veľkosti, plemena, veku a úrovne aktivity.

Prečo je žuvanie pre vášho psa dôležité?

Žuvanie je pre psov základná, zdravá a zábavná činnosť. Maškrty pre psov pomáhajú udržiavať zuby čisté, posilňujú čeľuste a stimulujú myseľ, aby sa zabránilo nude. Maškrty SmartBones® pomáhajú uspokojiť prirodzený žuvací inštinkt vášho psa.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.128
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
SMART BONES

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
8
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
0.2
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme