Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

SIMPLY FROM NATURE prírodné cigary s konským mäsom 3 ks

64480
3.00

Najniższa cena za 30 dni: €3.00

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Ručne vyrobené, malé a nemastné

Desiaty pre psov s 98 % konského mäsa v kolagénovom črievku

Maškrty pre psov z konského mäsa v kolagénovom črievku sú ideálnou ponukou pre každého psa. Skladajú sa z dvoch zložiek – nahrubo nakrájaného mäsa a kolagénu, vďaka ktorému sú jemné a aromatické. Prešli iba procesom sušenia, ktorý im umožňuje zachovať maximálny obsah živín, ako sú živočíšne bielkoviny a tuky. Maškrty neobsahujú žiadne konzervanty, farbivá ani umelé arómy, vďaka čomu sú ľahko stráviteľné a vhodné aj pre alergikov. Čisté mäso povzbudzuje psa, aby to skúsil, a nedostatok plnív – ako sú obilniny alebo cukry – z neho robí zdravú a hodnotnú pochúťku. Maškrty z konského mäsa pre psov sú ideálne pre psy všetkých vekových kategórií a plemien. Konské mäso obsahuje kompletnú bielkovinu s nízkym alergénnym potenciálom a mnoho vitamínov a minerálov, ktoré podporujú nervový systém psa, kosti a kĺby. Vďaka nízkemu kalorickému obsahu sú maškrty vhodné aj pre psov so sklonom k priberaniu. Kolagénové črevo, v ktorom je mäso zabalené, je prírodný produkt, plne stráviteľný a pre psov chutný. Maškrty sú monoproteínové, čo znamená, že obsahujú iba jeden druh živočíšnych bielkovín, čo umožňuje ich podávanie aj psom s alergiami a intoleranciou na iné druhy mäsa. Maškrty pre psov z konského mäsa v kolagénovom črievku sú ideálnou maškrtou pre psov. Vďaka ich kompaktnej, ale krehkej štruktúre je možné psom podávať vcelku - na žuvanie a žuvanie - alebo ich možno ľahko rozdeliť na menšie kúsky. Možno ich použiť ako náplň do čuchovej podložky, interaktívne hračky alebo ako tréningové maškrty.

Zloženie:

98 % konského mäsa 2% kolagénové črevo Analýza: Hrubý proteín: 56,7 % hrubý tuk: 13,96 % surový popol: 4,7 % hrubá vláknina: 1,2 %

Otázky a odpovědi (FAQ)
Pro jakého mazlíčka:
Pies
Druh:
Karma uzupełniająca

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.1
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
SIMPLY FROM NATURE

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
56.7
Druh bílkovin:
Koňské maso
Tuky (%):
13.9
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme