Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

SIMPLY FROM NATURE lososový olej 1 l

67571
14.99

Najniższa cena za 30 dni: €14.99

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 4 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Prírodný doplnok stravy pre psov a mačky

Simply from Nature olej z lososa 1000ml 1L - prírodný doplnok stravy pre psov a mačky Simply from Nature olej z lososa je doplnok stravy pre psov a mačky s obsahom Omega- 3 a -6 nenasýtené mastné kyseliny, ktoré priaznivo ovplyvňujú činnosť obehového a nervového systému, posilňujú imunitu a zlepšujú stav kože a vzhľad srsti zvieraťa. Odporúčané pre mačky a psy, dávkovanie závisí od hmotnosti zvieraťa. Olej je najlepšie spotrebovať do jedného roka od dátumu výroby. Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do 10 týždňov. Sediment na dne fľaše je prirodzený jav. Simply from Nature Lososový olej z lososa je prírodný doplnok stravy, ktorý pomôže starať sa o zdravie a kondíciu vášho psa alebo mačky.

< p>

Zloženie:

100% lososový olej, obsahuje vysoký obsah Omega-3 mastných kyselín v rozmedzí 14%-15%, Omega-6 mastné kyseliny v rozmedzí 16,5% -17 %, kyselina eikosapentaénová (EPA) v rozmedzí 2,7 %-3,2 %, kyselina dokosahexaenová (DHA) v rozmedzí 4,7 %-5,2 %, kyselina dokosapentaénová (DPA) v rozmedzí 1,1 %- 1,2 %.

Otázky a odpovědi (FAQ)
Pro jakého mazlíčka:
Pies

Parametry

Značka:
SIMPLY FROM NATURE
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme