Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

SHEBA s príchuťou hydiny v želé pre mačky vo forme kapsičky v želé 52x 85 g

Značka: SHEBA
33025
39.25

Najniższa cena za 30 dni: €38.63

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 10 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Sada 52 sáčkov pre vašu mačku!

SHEBA Delicacy in Jelly Poultry Flavors in Jelly je sada 52 sáčkov vysoko kvalitných, kompletných a vyvážených krmív pre dospelé mačky. Boli vytvorené na základe špeciálnej receptúry, ktorá zaujme nielen svojou chuťou, ale taktiež dodáva mačkám potrebné živiny a pomáha udržiavať ich zdravie a kondíciu. Sada je dostupná v 4 príchutiach: s kuracím mäsom, s morčacím mäsom, s kačicou as hydinou. Mokré krmivo SHEBA Delicacy in Jelly je výživné a chutné krmivo pre vašu mačku. Obsahuje 94 % prírodných zložiek živočíšneho pôvodu, vrátane 4 % kuracieho, morčacieho, kačacieho alebo hydinového mäsa. Krmivo dodáva mačke všetky potrebné živiny, pomáha udržiavať jej kondíciu, imunitu a zdravo vyzerajúcu srsť. Súprava sáčkov je pohodlná aj pri podávaní - svojej mačke môžete ľahko odmerať chutnú porciu jej obľúbeného jedla.

Zloženie:

S kačicou - zloženie: mäso a vedľajšie produkty živočíšneho pôvodu (42 %, z toho 94 % prírodného pôvodu*, z toho 4 % kačica), minerálne látky, cukry.

S kuraťom - zloženie: mäso a vedľajšie produkty živočíšneho pôvodu (42 %, z toho 94 % prírodného pôvodu*, z toho 4 % kuracie mäso), minerálne látky, cukry.

S hydinou - zloženie: mäso a vedľajšie produkty živočíšneho pôvodu (42 %, z toho 94 % prírodného pôvodu*, z toho 4 % hydinové), minerálne látky, cukry.

S moriakom - zloženie: mäso a vedľajšie produkty živočíšneho pôvodu (42 %, z toho 94 % prírodného pôvodu*, z toho 4 % morka), minerálne látky, cukry.

Doplnkové látky / 1 kg: jodičnan vápenatý bezvodý 0,3 mg, síran meďnatý pentahydrát 4,4 mg, síran železnatý monohydrát 31,3 mg, síran manganatý monohydrát 5,9 mg, síran zinočnatý monohydrát 41,2 mg.

Doplnkové látky: kasíová guma 1300 mg.

Analytické zložky: bielkoviny 7,7 %, tuk 4,8 %, anorganické látky 1,7 %, hrubá vláknina 0,3 %, vlhkosť 85 %.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.34
Značka:
SHEBA

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
8
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
4.5
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme