Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

RUFIA Adult Dog 20 kg granule pre dospelých psov 20 kg

Značka: RUFIA
68195
28.93

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 7 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Vyvážené krmivo pre dospelé psy obohatené o vitamíny a minerály.

Rufia Adult Dog 20kg je vynikajúce suché krmivo pre dospelé psy všetkých plemien a veľkostí. Bohatý na mäso z hovädzieho, bravčového, kozieho, ovčieho a hydinového mäsa, obsahuje 30% bielkovín, ktoré pomáhajú udržiavať zdravé svaly a posilňujú imunitný systém.
Repné rezne a extrakt z Yucca Schidigera pomáhajú regulovať trávenie a redukovať nepríjemné pachy spojené so psími výkalmi.

Krmivo bolo navyše obohatené o vitamíny a minerály, ako sú vitamíny A, D3 a E, biotín a železo, jód , meď, mangán, zinok a selén.
Tieto zložky zaisťujú optimálne zdravie a kondíciu vášho psa.
Rufia Adult Dog by mala byť kŕmená podľa hmotnosti psa. Odporúčaná denná dávka je na obale, ale stojí za zmienku, že potreba krmiva sa môže líšiť v závislosti na životnom štýle psa, okolitej teplote a jeho aktivite.
Je preto dôležité starostlivo sledovať váhu a kondíciu svojho psa a podľa potreby upravovať množstvo krmiva.

Krmivo pre dospelého psa Rufia by malo byť skladované na suchom, chladnom a tmavom mieste, mimo dosahu tepla a vlhkosti. .
Pri podávaní suchého krmiva by mal mať pes vždy prístup k čistej a čerstvej vode.

Zloženie:

Obilniny, mäso-hovädzie mäso , bravčové mäso, koza, ovce, hydina (30 %), repné rezne (2 %), extrakt z Yucca Schidigera (125 mg/kg), hydinový tuk, hydrolyzovaný kurací proteín, vitamíny a minerály, kvasnice (zdroj mannan-oli 340 mg /kg). Doplnkové látky: Vitamíny: E672 Vitamín A 13 200 UI/kg E671 Vitamín D3 1 440 UI/kg Vitamín E (alfa-tokoferol) 102 mg/kg Biotín 0,36 mg/kg Prvky a minerály: E1 Železo 42 mg/kg Jód 1 mg/kg E4 Meď 9 mg/kg E5 Mangán 30 mg/kg E6 Zinok 81 mg/kg Organický zinok (chelát zinku) 30 mg/kg E8 Selén 0,15 mg/kg Analytické zložky: Bielkoviny 22 % Oleje a tuky 8 % Popol 9 % Vláknina 3 % Omega-6 mastnej kyseliny 1,6 %

Otázky a odpovědi (FAQ)
Kraj pochodzenia:
Rufia, Portugalia

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
20
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
RUFIA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
22
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
8
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme