Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

ROYAL CANIN Sterilised kapsičky pre sterilizované psy 12x 85 g

Značka: ROYAL CANIN
56068
11.81

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 3 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Vďaka vysoko kvalitným živinám, precízne vybraným pre udržanie štíhlej postavy

ROYAL CANIN Sterilized Bochník 12x85g - Vrecko s paštétou pre sterilizované psy ROYAL CANIN Sterilized Loaf 12x85g je lahodné a kompletné špeciálne vyvinuté pre dospelé psy všetkých plemien starších ako 10 mesiacov po sterilizácii. Po kastrácii psov sa ich sklon k pohybu môže znížiť, ale chuť do jedla zostáva vysoká. Preto môže byť zabezpečenie udržania optimálnej telesnej hmotnosti u kastrovaných psov skutočnou výzvou pre ošetrovateľov. Vďaka vysoko kvalitným živinám, precízne vybraným tak, aby váš pes zostal štíhly a aktívny, ROYAL CANIN Sterilized Loaf 12x85g zaisťuje plné uspokojenie chuti do jedla. Jedinečná receptúra s vysokou chutnosťou bola vytvorená na podporu duševnej pohody vášho psa. Špeciálne vyvinuté granule poskytujú správny objem jedla a vláknina zaisťuje optimálny črevný priechod a lepšie trávenie. Kombinácia rôznych druhov rozpustnej a nerozpustnej vlákniny podporuje sýtosť psa a vysoký obsah bielkovín pomáha udržovať svalovú hmotu. V krmive boli použité iba najkvalitnejšie bielkoviny a ich druh bol prispôsobený presne potrebám psa. Obsah tukov a kalórií (energie) bol zodpovedajúcim spôsobom znížený, čo prispieva k udržaniu zdravej telesnej hmotnosti. Receptúra bola obohatená o L-karnitín, ktorý podporuje metabolické zmeny v bunkách, čo prispieva k procesu chudnutia. Obsah kalórií bol znížený o 11%, 14%, 10% v porovnaní s udržiavacím krmivom pre dospelých psov. Účinnosť receptúry bola testovaná a vedecky preukázaná v chove Royal Canin.

Zloženie:

mäso a produkty živočíšneho pôvodu, obilniny, produkty rastlinného pôvodu, minerálne látky, cukry, oleje a tuky

Analytické komponenty: hrubý proteín: 8,4 % - Hrubé oleje a tuky: 4,0 % - Hrubý popol: 1,5% - Hrubá vláknina: 1,3% - Vlhkosť: 81,0%.

Prídatné látky (na 1 kg potraviny): nutričné doplnkové látky: Vitamín D3: 190 UI, E1 (železo): 2 mg, E2 (jód): 0,3 mg, E4 (meď): 2,4 mg, E5 (mangán): 0,6 mg, E6 (zinok): 6 mg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.02
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Sterilizace

Složení

Bílkoviny (%):
8.4
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
4
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme