Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

ROYAL CANIN Sensitivity Control granule pre psov 7 kg

Značka: ROYAL CANIN
68971
70.19

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 18 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Sensitivity Control Canine je originálne veterinárne krmivo pre dospelých psov

Royal Canin Sensitivity Control Canine je veterinárne krmivo pre dospelé psy, odporúčané v prípade miernych alergií a potravinových intolerancií. Krmivo obsahuje vybranú bielkovinu z kačacieho mäsa, ktorá znižuje fermentáciu v črevách a uľahčuje vstrebávanie živín. Výrobok je bohatý na esenciálne vitamíny a minerály, ktoré podporujú imunitný systém a chránia telo pred metabolity. Sensitivity Control je možné použiť spoločne s predchádzajúcim jedlom alebo samostatne. Produkt je dostupný v suchej a mokrej (plechovej) forme a je dostupný v 7 kg balení. Sensitivity Control Canine je originálne veterinárne krmivo pre dospelé psy, odporúčané pre mierne alergie a potravinové intolerancie. Zloženie prípravku je starostlivo vybrané a dodáva telu potrebné živiny. Vysoko stráviteľné bielkoviny kačacieho mäsa znižujú črevnú fermentáciu a nízky obsah vlákniny uľahčuje vstrebávanie živín. Produkt je patentovaný antioxidačným komplexom Royal Canin, ktorý účinne podporuje imunitný systém tým, že chráni telo pred metabolitmi.

Zloženie:

Tapioka, dehydrované kačacie mäso, hydrolyzovaný hydinový proteín, rastlinná vláknina, živočíšne tuky, repné rezne, rybí tuk, sójový olej, šupky a semená psyllia, minerálne látky, frukto extrakt z nechtíka lekárskeho (zdroj luteínu). . Prídavné látky (na 1 kg potraviny): Nutričné doplnkové látky: vitamín A: 25 000 UI, vitamín D3: 800 UI, E1 (železo): 41 mg, E2 (jód): 2,8 mg, E4 (meď ): 10 mg, E5 (mangán): 54 mg, E6 (zinok) ): 203 mg, E8 (Selén): 0,1 mg - Konzervačné látky - Antioxidanty.

Analytické komponenty: Hrubý proteín: 21 % - Hrubé oleje a tuky: 9 % - Hrubý popol: 7,2 % - Hrubá vláknina: 4,4 % - Na kg: EPA/DHA: 3,5 g - Nenasýtené mastné kyseliny: 28 g.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
ROYAL CANIN
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme