Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

ROYAL CANIN Renal Small Dog 0,5 kg granule pre psy malých plemien s ochorením obličiek

Značka: ROYAL CANIN
60721
Kontaktujte nás kvôli cenám

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
ROYAL CANIN Renal Small Dog 0,5 kg - suché krmivo pre psov malých plemien s ochorením obličiek

Má váš pes problémy s obličkami? Royal Canin Renal Small Dog je veterinárne krmivo pre psov malých plemien s ochorením obličiek. Táto receptúra bola vyvinutá na podporu funkcie obličiek a zlepšenie kvality života chorého zvieraťa. Toto krmivo sa odporúča pri chronickom ochorení obličiek s azotémiou (IRIS štádia 2 až 4) a chronickom ochorení obličiek s proteíniúriou (IRIS štádium 1 až 4). Je však potrebné pripomenúť, že sa neodporúča počas tehotenstva, dojčenia a rastu. Táto receptúra obsahuje nízke množstvo fosforu a stredné množstvo bielkovín prvotriednej kvality, ktoré pomáhajú podporovať funkciu obličiek a zlepšovať kvalitu života vášho maznáčika. Okrem toho má toto jedlo správnu hladinu energie, čo umožňuje znížiť veľkosť jedla a pomáha kompenzovať účinky zníženej chuti do jedla. ROYAL CANIN Renal Small Dog má rôzne chuťové profily a správny tvar granúl, ktoré pomáhajú stimulovať chuť do jedla vášho psa, najmä v prípade averzie do jedla.

Zloženie:

ryža, kukuričná múka, živočíšne tuky, kukuričný lepok, kukurica, hydrolyzované živočíšne bielkoviny, repné rezne, pšeničný lepok**, minerálne látky, rybí tuk, rastlinná vláknina, sójový olej, šupky a semená psyllia, fruktooligosacharidy, mono- a diglyceridy kyseliny palmitovej a stearovej esterifikovanej kyselinou citrónovou, extrakt z nechtíka lekárskeho (zdroj luteínu). Zdroje bielkovín: kukuričný lepok, hydrolyzovaný živočíšny proteín, pšeničný lepok** **LIP: proteín vybraný pre svoju veľmi vysokú stráviteľnosť. PRÍDAVNÉ LÁTKY (na kg potravín)*** Nutričné doplnkové látky: Vitamín A: 15500 UI, Vitamín D3: 1000 UI, Železo (3b103): 40 mg, Jód (3b201, 3b202): 4 mg, Meď (3b405, 3) : 12 mg, Mangán (3b502, 3b504): 52 mg, Zinok (3b603, 3b605, 3b606): 156 mg, Selén (3b801, 3b811, 3b812): 0,05 mg - Technologické prísady: ***Uvedené hodnoty sa vzťahujú k množstvám pridaným do receptúry, nie k prirodzene sa vyskytujúcim v použitých surovinách.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.5
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Nedostatečnost ledvin

Složení

Bílkoviny (%):
14
Fosfor (%):
0.2
Tuky (%):
18
Vápník (%):
0.4
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme