Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

ROYAL CANIN Medium puppy kapsičky pre šteňatá stredných plemien 10x 140 g

Značka: ROYAL CANIN
55076
Kontaktujte nás kvôli cenám

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Royal Canin Medium Puppy je ideálnou voľbou pre majiteľov šteniat stredných plemien

Royal Canin Medium Puppy je ideálnou voľbou pre majiteľov šteniat stredných plemien, ktorí chcú svojmu miláčikovi poskytnúť tú najlepšiu možnú výživu v prvé mesiace života. Toto špeciálne vytvorené krmivo poskytuje všetky živiny, ktoré vaše šteňa potrebuje na zdravý rast a vývoj. Vitamíny C a E v Royal Canin Medium Puppy pomáhajú posilniť imunitný systém šteniat, ktoré ešte nie sú plne vyvinuté. Omega-3 mastné kyseliny, ako je DHA, sú nevyhnutné pre optimálny vývoj mozgu u šteniat, plus FOS, MOS a repné rezne pomáhajú udržiavať vyváženú črevnú mikroflóru pre zabezpečenie správnej funkcie trávenia.

Toto krmivo pre šteňatá stredných plemien má tiež vyvážený obsah energie, aby poskytovalo správne množstvo kalórií pre rastúce šteňa strednej veľkosti. Navyše je tvar granúl špeciálne navrhnutý tak, aby sedel čeľusťom šteniat stredných plemien.

Zloženie:

mäso a výrobky živočíšneho pôvodu, oleje a tuky, obilniny, bielkovinové extrakty rastlinného pôvodu, vedľajšie výrobky rastlinného pôvodu, minerálne látky, kvasnice, cukry.

Analytické komponenty: Hrubý proteín: 8, 3 % - Hrubé oleje a tuky: 6,0 % - Hrubý popol: 1,9 % - Hrubá vláknina: 1,2 % - Vlhkosť: 78,5 % - Vitamín E: 150,0 mg/kg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.4
Velikost mazlíčka:
Střední plemena
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Bílkoviny (%):
8.3
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Metabolická energie (%):
958
Tuky (%):
6
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme