Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

ROYAL CANIN Kot Urinary S/O Moderate Calória 9 kg granule so zníženým obsahom kalórií pre mačky s ochorením močových ciest 9 kg

Značka: ROYAL CANIN
13988
90.69

Najniższa cena za 30 dni: €90.69

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 23 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Špecializované krmivo pre mačky s problémami s dolnými močovými cestami.

Royal Canin Urinary S/O Moderate Feline 9 kg je špecializované krmivo pre mačky s problémami s dolnými močovými cestami, ktoré zaisťuje účinné rozpúšťanie struvitových kameňov a inhibíciu kryštalickej vyzrážanej struvitu a baktérií vďaka pH moču a živinám. Formula Urinary Feline Moderate Calória má tiež znížený obsah kalórií, aby pomohla udržať zdravú váhu vašej mačky.
Táto diéta navyše znižuje riziko tvorby šťavelanu vápenatého a struvitových kameňov, takže je ideálna pre mačky s močovými kameňmi a pre ich prevenciu.
Táto diéta sa odporúča používať pri rozpúšťaní struvitových kameňov a prevencii struvitovej a kalcium oxalátovej kamene.
Nemal by sa používať v prípade tehotenstva, dojčenia, rastu, chronického zlyhania obličiek, metabolickej acidózy, srdcového zlyhania, hypertenzie a používania látok okysľujúcich moč.

Zloženie:

sušený hydinový proteín, živočíšne tuky, izolát rastlinných bielkovín, ryža, rastlinná vláknina, kukurica, hydrolyzované živočíšne bielkoviny, pšenica, kvasnice, kukuričná múka, kukuričný lepok, repné rezne, sójový olej, rybí tuk, minerálne látky, olej z boráku lekárskeho, extrakt z nechtíka lekárskeho (zdroj luteínu).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
9
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Wskazania zdrowotne:
  • Idiopatický zánět močového měchýře
  • Oxalátové kameny
  • Struvitové kameny
  • Zánět močového měchýře
Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá močová soustava
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
34
Metabolická energie (%):
3294
Fosfor (%):
0.99
Tuky (%):
11
Vápník (%):
1.02
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme