Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

ROYAL CANIN Dog Early Renal 7 kg granule pre dospelých psov s ochorením obličiek

Značka: ROYAL CANIN
60713
49.62

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 12 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Včasná podpora obličiek vášho psa

Ak bolo u vášho psa diagnostikované chronické ochorenie obličiek v raných štádiách bez proteínurie (IRIS štádium 1 a začiatok štádia 2), ROYAL CANIN EARLY RENAL DOG ​​7kg diéta je pre neho vhodná. Táto receptúra ​​bola špeciálne vyvinutá tak, aby poskytovala včasnú podporu obličkám pri prvých príznakoch zlyhania obličiek. Táto diéta má mierny obsah fosforu a obsahuje pridanú EPA/DHA a antioxidačný komplex na podporu funkcie obličiek. EPA+DHA sú mastné kyseliny s dlhým reťazcom z rodiny omega 3, ktoré pomáhajú v procese výživy a udržaní zdravia vášho psa. Antioxidačný komplex obsiahnutý v strave pomáha neutralizovať voľné radikály a chráni bunky a tkanivá pred oxidačným poškodením. Early Renal diéta sa neodporúča pre gravidné, dojčiace alebo rastúce psy. Hladina kreatinínu by nemala prekročiť referenčné hodnoty. V pokročilejších štádiách ochorenia sa odporúča prejsť na Renálnu diétu.

Zloženie:

kukurica, sušená hydinová bielkovina, pšeničná múka, ryža, pšenica, živočíšne tuky, kukuričný lepok, hydrolyzované živočíšne bielkoviny, repné rezne, pšeničný lepok**, rybí tuk, minerálny olej , extrakt z nechtíka lekárskeho (zdroj luteínu). Zdroje bielkovín: sušená hydinová bielkovina, kukuričný lepok, hydrolyzovaná živočíšna bielkovina, pšeničný lepok**. Doplnkové látky na kg: Nutričné ​​doplnkové látky: Vitamín A: 15500 UI, Vitamín D3: 1000 UI, Železo (3b103): 58 mg, Jód (3b201, 3b202): 4,8 mg, Meď (3b405, 3b4 , Mangán, 3b504): 60 mg, Zinok (3b603, 3b605, 3b606): 136 mg, Selén (3b801, 3b811, 3b812): 0,14 mg - Technologické prísady: Klinoptilolit sedimentárne **LIP: proteín vybraný pre svoju veľmi vysokú stráviteľnosť.***Uvedené hodnoty sa týkajú množstva pridaných do receptúry, nie množstva prirodzene sa vyskytujúceho v použitých surovinách.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
7
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Nedostatečnost ledvin

Složení

Bílkoviny (%):
22.5
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
0.5
Tuky (%):
16
Vápník (%):
0.8
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme