Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

ROYAL CANIN Cat uriry medium calorie granule pre mačky s ochorením dolných močových ciest 3,5 kg

Značka: ROYAL CANIN
4321
39.89

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 10 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Chutné krmivo pre dospelé mačky

Kompletné krmivo pre dospelé mačky s problémami s močovými cestami so zníženým obsahom kalórií. Ochorenie močových ciest u mačiek sú závažné stavy, ktoré môžu viesť k tvorbe struvitových kameňov a šťavelanu vápenatého. Preto je také dôležité, aby mačky s takýmito problémami dostávali špecializovanú stravu, ktorá podporuje močový systém a zabraňuje tvorbe kameňov. ROYAL CANIN Urinary S/O Moderate Calorie obsahuje špeciálne vybrané zložky, ktoré účinne rozpúšťajú struvitové kamene a zabraňujú tvorbe kalciumoxalátových kameňov. Táto potravina zvyšuje množstvo vylučovaného moču, a tým znižuje riziko tvorby kameňov v močových cestách. Krmivo je určené pre mačky s ochorením močových ciest, ktoré vyžadujú nízkokalorickú diétu. Jedná sa o kompletné krmivo, ktoré poskytuje vašej mačke všetky potrebné živiny, ktoré pomáhajú pri liečbe ochorení močových ciest.

Zloženie:

dehydrované hydinové mäso, pšeničný glutén - proteíny vybrané pre svoju veľmi vysokú biologickú dostupnosť), rastlinná vláknina, kukuričná múka, kukuričný lepok, živočíšny tuk, minerálne látky, hydrolyzované živočíšne bielkoviny, rybí tuk, sójový olej, frukto-oligosacharidy (FOS), vaječný hydrolyzovaný mäkkýš (zdroj glukosamínu), taurín, L-karnitín

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
3.5
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Wskazania zdrowotne:
  • Idiopatický zánět močového měchýře
  • Oxalátové kameny
  • Struvitové kameny
  • Zánět močového měchýře
Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá močová soustava
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
34
Metabolická energie (%):
3520
Fosfor (%):
0.95
Tuky (%):
11
Vápník (%):
1
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme