Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

ROYAL CANIN Cat neutered satiety balance granule pre dospelé sterilizované mačky 3,5 kg

Značka: ROYAL CANIN
4296
39.03

Najniższa cena za 30 dni: €37.97

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 10 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Optimálna telesná hmotnosť

Royal Canin VCN Cat Neut Sat Bal 3,5 kg je kompletné krmivo pre kastrované alebo sterilizované mačky do 7 rokov veku. Toto unikátne krmivo zaisťuje optimálnu telesnú hmotnosť a svalovú hmotu a zároveň minimalizuje riziko cukrovky. Obsahuje vhodné živiny, ktoré zabraňujú tvorbe struvitov a udržujú správne pH moču. Krmivo Royal Canin VCN Cat Neut Sat Bal 3,5 kg navyše vďaka obsahu L-karnitínu, vysokej dávke taurínu, vitamínov C a E, bielkovinám a nízkemu množstvu tuku podporuje zdravie a kondíciu mačiek. Podporuje aj trávenie a odstraňovanie chlpov z tráviaceho traktu. Toto krmivo je výbornou voľbou pre kastrované alebo kastrované dospelé mačky a pre mačky so sklonom k priberaniu na váhe. Royal Canin je jednou z najznámejších značiek krmiva pre domáce zvieratá, ktorá je známa svojimi vysoko kvalitnými prísadami a účinnosťou pri udržiavaní zdravia a pohody zvierat.

< /b>

Zloženie:

Sušený hydinový proteín, kukurica, rastlinná vláknina, pšenica, kukuričný lepok, pšeničný lepok*, hydrolyzované živočíšne bielkoviny, živočíšne tuky, minerálne látky, dužina čakanky, šupky a semená psyllia, rybí tuk, extrakt z nechtíka lekárskeho (zdroj luteínu).

PRÍDAVNÉ LÁTKY: (na 1 kg): Nutričné doplnkové látky: Vitamín A: 25100 UI, Vitamín D3: 1000 UI, E1 (Železo): 38 mg, E2 (Jód): 3,8 mg, E4 (Meď): 5 mg, E5 (Mangán): 49 mg, E6 (Zinok): 148 mg , E8 (Selén): 0,08 mg – Konzervačné látky – Antioxidanty.

ANALYTICKÉ ZLOŽKY:Hrubý proteín: 35 % - Hrubé oleje a tuky: 10 % - Hrubý popol: 9,3% - Hrubá vláknina: 9,2%.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
3.5
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Nadváha a/nebo po sterilizaci/kastraci
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
35
Metabolická energie (%):
3418
Tuky (%):
10
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme