Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

ROYAL CANIN Cat Gastrointestinal Hairball granule pre mačky so sklonom k tvorbe chlpov a/alebo s citlivou pokožkou 400 g

Značka: ROYAL CANIN
13977
6.88

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 2 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Royal Canin

Royal Canin Cat Gastrointestinal Hairball je kompletné suché krmivo pre dospelé mačky. Jeho hlavným účelom je uľahčiť odstránenie prehltnutej srsti a zaistiť zdravý tráviaci trakt vašej mačky.

Receptúra tohto krmiva je vyvinutá tak, aby zabezpečila najvyššiu stráviteľnosť a správnu kombináciu vlákniny vrátane prebiotík. To prospieva tráviacemu procesu a črevnému priechodu a podporuje zdravie gastrointestinálneho traktu vašej mačky.

Obsahuje jedinečnú kombináciu vlákien, vrátane psyllia, ktorá pomáha pri odstraňovaní požitých chĺpkov a pomáha kontrolovať tvorbu chlpov. Vďaka tomu si vaša mačka môže užívať zdravé a pohodlné trávenie a minimalizovať tak riziko nepríjemnej srsti v črevách.

Je tiež dôležité udržiavať optimálnu telesnú hmotnosť vašej mačky. Royal Canin Cat Gastrointestinal Hairball má miernu energetickú hladinu, čo uľahčuje udržanie správnej hmotnosti a zdravej telesnej kondície. Zloženie: sušený hydinový proteín, pšeničný lepok, ryža, rastlinná vláknina, kukurica, živočíšne tuky, hydrolyzovaná hydina pečeň, pšenica, kukuričný lepok , minerálne látky, repné rezne, sójový olej, droždie, rybí tuk, šupky a semená psyllia (0,5 %), fruktooligosachový extrakt (zdroj mannooligosacharidov) (0,19 %), borákový olej, extrakt z nechtíka vzpriameného (zdroj luteínu).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Péče o kůži a srst
Věk mazlíčka od:
12

Složení

Bílkoviny (%):
36
Metabolická energie (%):
3461
Fosfor (%):
1.03
Tuky (%):
14
Vápník (%):
1.13
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme