Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Royal Canin Cat Gastro Intestinal Hairball 2 kg granule pre dospelé mačky po sterilizácii

Značka: ROYAL CANIN
58115
29.90

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 7 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Uľahčuje odstraňovanie chlpov a zabraňuje tvorbe chumáčov.

Zloženie vlákniny (vrátane psyllia) podporuje črevnú činnosť, ktorá minimalizuje tvorbu chuchvalcov. Špeciálne vybrané zloženie obsahuje rozčesávací komplex, ktorý sa skladá zo zmesi vlákien so semienkami Psyllium. To podporuje vylučovanie požitých chlpov. Potraviny tiež obsahujú menej kalórií, čo pomáha kontrolovať telesnú hmotnosť. Diéta podporuje tvorbu moču, v prostredí ktorého sa bráni tvorbe struvitových i oxalátových kameňov. Veľmi chutné, dobre znášané aj vyberavými mačkami.

Zloženie:

sušená hydinová bielkovina, pšeničný lepok, ryža, rastlinná vláknina, kukurica, živočíšny tuk, hydrolyzát hydinovej pečene, pšenica, , minerálne látky, repné rezne, sójový olej, kvasnice a ich časti, rybí tuk, semená a šupky psyllia (0,5%), frukto-oligosacharidy (0,48 %), kvasnicový hydrolyzát (zdroj manano-oligosacharidov) (0, 19%), olej z boráku lekárskeho, extrakt z indickej ruže (zdroj luteínu).
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Speciální požadavky:
Vyčesávání
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme