Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

RODEO Rodeo s hovädzím mäsom 70 g x 20

Značka: PEDIGREE
32942
38.47

Najniższa cena za 30 dni: €35.38

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 10 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Psy si užívajú život naplno, a tak nám pomáhajú užívať si jednoduché, každodenné radosti. Pamlsky, ktoré dávame našim miláčikom ako odmenu za to, že si s nimi utužíme vzťah, trénujeme ich v zručnostiach alebo jednoducho v rámci zábavy, sú jednoduchým spôsobom, ako sa im odvďačiť za radosť, ktorú nám dávajú.

S pomocou odborníkov na výživu a veterinárnych lekárov z Waltham™ Pet Nutrition Center vytvoril Pedigree® množstvo lahodných psích pochúťok všetkých tvarov, veľkostí a textúr. To všetko pre podporu vitality psíkov, aby boli také, aké ich máme radi.

Psy milujú objavovať svet - maškrty Rodeo™ sú lahodné, krútivé maškrty, ktoré sú ideálne na každodenné rozmaznávanie. Vďaka svojmu jedinečnému, skrútenému tvaru sú ako stvorené na žuvanie a umožnia vám užiť si hru a zblíženie sa k sebe.

Žuvačky Rodeo™ obsahujú omega-3 nenasýtené mastné kyseliny, vitamíny a minerály a neobsahujú umelé farbivá ani príchute, takže sa po ich použití môžete cítiť naozaj dobre!



1. Lahodné, točené maškrtné maškrty pre psíkov, ktoré spríjemnia chvíle strávené hrou a zbližovaním sa.

2. Doplnkové krmivo pre domáce zvieratá zostavené odborníkmi na výživu a veterinármi vo Waltham™ Centre for Pet Nutrition.

3. Omega-3 nenasýtené mastné kyseliny, ktoré pomáhajú vášmu psovi zostať fit, vitamíny, ktoré pomáhajú udržiavať prirodzenú obranyschopnosť organizmu a minerály vrátane vápnika, ktoré pomáhajú posilňovať kosti.

4 Lahodné žuvacie maškrty pre psov, ktoré neobsahujú umelé farbivá ani príchute.

5. Dostupné v rôznych veľkostiach balenia a príchutiach.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.4
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
PEDIGREE

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Hygiena dutiny ústní
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
23
Tuky (%):
3.5
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme