Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

RINTI Kennerfleisch teľacie mäso 400 g

Značka: RINTI
58568
1.99

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Mokré krmivo bohaté na prírodné zložky

Rinti Kennerfleisch je vlhké krmivo pre psov, ktoré sa vyznačuje vysokým obsahom prírodných kúskov mäsa a drobov. Každá konzerva obsahuje až 70% mäsa a drobov, čo z krmiva robí kompletné krmivo pre dospelých psov. Krmivo neobsahuje obilniny, sacharidy, sóju, farbivá ani konzervačné látky, preto je vhodné pre psy s potravinovou intoleranciou. Prídavok vlákniny z červenej repy pomáha regulovať trávenie a Omega-3 polynenasýtené mastné kyseliny obsiahnuté v krmive podporujú imunitný systém psa. Rinti Kennerfleisch s teľacím mäsom je chutná ponuka pre psov, ktorí majú radi teľacie mäso. Zloženie krmiva je založené na 70% mäsa a živočíšnych produktov, vrátane svaloviny, pľúc, vemien, kože, pečene a brúníc. Okrem toho zloženie potravy zahŕňa minerálne látky, ľanový olej a repnú vlákninu. Krmivo je dostupné v balení po 400g a jeho analytické zložky sú: hrubý proteín 11%, hrubý tuk 8%, hrubá vláknina 0,6%, hrubý popol 2,5%, vlhkosť 77%, vápnik 0,3%, fosfor 0, 25%. Rinti Kennerfleisch s teľacím mäsom je kompletné mokré krmivo pre dospelé psy, ktoré neobsahuje obilniny, sacharidy, sóju, farbivá ani konzervačné látky. Bohaté na prírodné kúsky mäsa, podporuje trávenie a imunitný systém psa.

70 % mäsa a vedľajších produktov živočíšneho pôvodu (teľacie mäso (25 %), pľúca, svalovina, vemeno, koža, pečeň, držky), minerálne látky, ľanový olej (0,2 %), repná vláknina ( 0,2 %) Analytické zložky: hrubý proteín 11 %, hrubý tuk 8 %, hrubá vláknina 0,6 %, hrubý popol 2,5 %, vlhkosť 77 %, vápnik 0,3 %, fosfor 0,25 %.< /p>

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Produktová řada:
RINTI Kennerfleisch Veal
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
RINTI

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
11
Druh bílkovin:
telecí
Fosfor (%):
0.25
Tuky (%):
8
Vápník (%):
0.3
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme