Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

RINTI Kennerfleisch Lamb konzerva pre psov s jahňacím mäsom 800 g

Značka: RINTI
30750
3.49

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Lahodné a zdravé krmivo pre psov!

Rinti Kenner Fleisch je krmivo pre psov, ktoré obsahuje skutočné kusy jahňacieho mäsa, nielen umelo vytvorené napodobeniny. Toto lahodné a zdravé krmivo je obohatené o ľanový olej, ktorý je vynikajúcim zdrojom mastných kyselín Omega 3. Prídavok vlákniny napomáha tráveniu a asimilácii ľahko stráviteľnej mäsitej potravy. Prečo si pre svojho psa vybrať Rinti Kenner Fleisch? Pretože sa Rinti vyrába z čerstvého mäsa, je vysoko stráviteľné a má až o 50% viac živín ako ostatné konzervy. Tráviaci trakt psa je navyše prispôsobený mäsu, preto Rinti obsahuje iba mäso doplnené ľanovým olejom a vlákninou – žiadne obilniny, sóju alebo farbivá. Rinti zaručuje prísun správneho množstva omega 6 kyselín psovi vďaka masovým zložkám. Junior varianty boli obohatené o ľanový olej, ktorý je bohatý na EPA a DHA - omega 3 polynenasýtené mastné kyseliny, stimulujúce zdravý vývoj mozgu šteňaťa.

Zloženie:

jahňacie (30 %), svalovina, pľúca, koža, obličky, vemeno, minerálne látky, ľanový olej (0,2 %) ), vláknina z červenej repy (0,2 %).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.8
Produktová řada:
RINTI Kennerfleisch Lamb
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
RINTI

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
10
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
8
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme