Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

RINTI Kennerfleisch kuracie srdce 400 g

Značka: RINTI
67827
1.99

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletné mokré krmivo pre dospelých psov

Rinti Kennerfleisch Kuracie srdce 400g Má váš pes rád mäso? Pokiaľ áno, mokré krmivo Rinti Kennerfleisch s kuracími srdiečkami pre neho bude perfektnou voľbou. Obsahuje až 70% mäsa a vnútorností, čo psovi dodáva správne množstvo bielkovín a tukov v strave. Rinti je vyvážené vlhké krmivo pre psov určené pre mäsožravé psy. Jeho zloženie je založené iba na čistom mäse a vnútornostiach, bez obilnín, sóje a umelých farbív. Tuky a bielkoviny obsiahnuté v mäse dodajú psovi potrebné kalórie a vďaka tomu, že mäso bolo spracované pri nízkych teplotách, zachováva si mnoho svojich prirodzených vlastností a chutí ako čerstvo pripravené mäso. Krmivo Rinti Kennerfleisch je nielen chutná, ale aj zdravá voľba pre vášho psa. Je obohatený o ľanový olej, ktorý je bohatý na omega-3 mastné kyseliny, vitamíny a minerály. Prídavok vlákniny z repy pomáha pri trávení a minerály a vitamíny poskytujú psovi všetko, čo potrebuje pre zdravú a vyváženú stravu.

Zloženie:

Hydinavé srdce (15% kuracie srdce), pľúca, svalovina, pečeň, vemeno, koža, bachor, minerálne látky, ľanový olej (0,2 %), repná vláknina (0,2 %) Bielkoviny 11,0 % Tuky 8,0 % Vláknina 0,6 % Popol 2,5 % Vlhkosť 77,0 % Vápnik 0,30 % Fosfor 0,25 % Energetická hodnota: 115 kcal / 100 g

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Produktová řada:
RINTI Kennerfleisch Poultry hearts
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
RINTI

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
11
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Fosfor (%):
0.25
Tuky (%):
8
Vápník (%):
0.3
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme