Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

RINTI Kennerfleisch kura 800 g

Značka: RINTI
67833
3.49

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletné mokré krmivo pre dospelých psov

Rinti Kennerfleisch Chicken 800g Váš pes si zaslúži to najlepšie, a preto odporúčame Rinti Kennerfleisch Chicken - vysoko kvalitné mokré krmivo pre dospelé psy. Tento produkt bol pripravený pre náročných psov, ktorí vyžadujú vynikajúcu chuť a nutričnú hodnotu. Vďaka tomuto produktu dostáva váš pes mimoriadne vysoký obsah mäsa a vnútorností, čo má pozitívny vplyv na jeho zdravie a kondíciu. Krmivo navyše obsahuje Omega 3 mastné kyseliny, ktoré podporujú prirodzenú obranyschopnosť tela a chránia jeho bunky. Krmivo je obohatené o vlákninu z červenej repy, ktorá uľahčuje trávenie. Neobsahuje obilniny, je ideálny pre psov, ktorí sú na bezlepkovej diéte alebo majú sklony k potravinovým intoleranciám.

Zloženie:

pľúca, kuracie mäso (13 %), svalovina, obličky, koža, bachor, pečeň, vemeno, minerálne látky, ľanový olej (0,2 %), repná vláknina ( 0,2 %) Prídavné látky na kg: Vitamín D3: 200 IU, Vitamín E (ako all-rac alfa-tokoferylacetát): 40 mg, Zinok (ako oxid zinočnatý): 30 mg Analytické zložky: hrubý proteín 11 %, hrubý tuk 8%, hrubý popol 2,5%, hrubá vláknina 0,6%, vlhkosť 77%, vápnik 0,30%, fosfor 0,25% Obsah kalórií /100g: 115 kcal

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.8
Produktová řada:
RINTI Kennerfleisch Chicken
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
RINTI

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
11
Druh bílkovin:
Kuře
Fosfor (%):
0.25
Tuky (%):
8
Vápník (%):
0.3
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme