Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Rafi Junior granule pre psov s jahňacím mäsom 10 kg granule pre dospelých psov

Značka: RAFI
70608
34.61

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 9 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Výrobok na spestrenie stravy vášho šteňaťa

Na trhu je veľa možností, ale pre našich malých miláčikov sa vždy snažíme vybrať to najlepšie. Presne taká je táto potravina - kompletné a vyvážené jedlo, ktoré obsahuje najdôležitejšie vitamíny a minerály. Sú zodpovední za správny a zdravý vývoj šteniat. Vaše šteňa si bude pochutnávať na plnohodnotnom a chutnom jedle a vy budete môcť každý deň sledovať, ako zdravo rastie. Krmivo Rafi Junior obsahuje správne množstvo lososového oleja a ľanového semienka, ktoré zaistí správne množstvo mastných kyselín omega-3 a omega-6. Vápnik a fosfor pozitívne ovplyvnia vývoj kostrového systému a prítomnosť prebiotických zložiek napomôže správnemu fungovaniu tráviaceho traktu.

Na stránkach maxandmrau.sk nájdete aj množstvo ďalších odporúčaných pamlskov, ktoré sú skvelé pre menšie i väčšie domáce zvieratá.

Zloženie:

mäso a výrobky živočíšneho pôvodu 38% (v objem. sušené jahňacie 4%), zelenine (hrach, batáty, sušená čakanka 0,5% s obsahom fosforu - frukto-oligosacharidy a inulín), tukové oleje (v objem. lososový olej 0 , 5%), produkty rastlinného pôvodu (v tom jukka mojave 0,03%) , minerálne látky, kvasnice (v tom mos - mannano-oligosacharidy), semená (ľanové semienko 0,5%), ovocie (sušené jablko 0,5%), glukosamín 0,03%, chondroitín síran 0,02%, rozmarín 0 ,01%.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
10
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
RAFI

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Bílkoviny (%):
29
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
19
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme