Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Rafi Cat s kuracím mäsom 7 kg - granule pre dospelé mačky

Značka: RAFI
70612
15.05

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 4 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Optimálne dopĺňanie vitamínov


Prídavok kvasníc zaisťuje optimálne doplnenie vitamínov A, E a D3 a minerálnych látok: jódu, medi, zinku, mangánu a železa. Také zloženie vhodne podporuje imunitu mačky a pozitívne ovplyvňuje jej srsť, kosti a zuby. Obchod maxandmrau.sk ponúka širokú škálu chutných krmív a zdravých pamlskov pre vašu mačku, po ktorých môžete siahnuť, aby ste spestrili jej každodenný jedálniček a podporili jej zdravie, kondíciu a pohodu.

Chuť, ktorú mačky ocenia


Najkvalitnejšie suroviny použité pri výrobe krmiva zaručujú vašej mačke potešenie z chutných súst plných živín, vitamínov a minerálov. Recept bol vyvinutý v spolupráci s odborníkmi na veterinárnu výživu a prospeje aj tým najvyberavejším domácim miláčikom.

Výživová bohatosť kuracieho mäsa

Mäso a kuracie výrobky sú bohatým zdrojom ľahko stráviteľných bielkovín a tukov, zatiaľ čo lososový olej dodáva mačke prírodné mastné kyseliny n-6 a n-3.

Zloženie:

mäso a živočíšne produkty 34 % (vrátane sušeného kurčaťa 4 %), zelenina, rastlinné produkty, obilniny (ryža), oleje a tuky (vrátane lososového oleja 0,5 %), minerálne látky, semená, kvasnice.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
7
Značka:
RAFI

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
32
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
12
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme