Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Purina Pro Plan Original Chicken 10 kg - suché krmivo pre mačiatka

Značka: PRO PLAN
70593
Kontaktujte nás kvôli cenám

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Pre mačiatka, gravidné a dojčiace mačky


PRO PLAN je produktový rad poskytujúci najkvalitnejšiu výživu s vedecky dokázanými zdravotnými účinkami pre mačky. Základom každého produktu je kompletná a vyvážená kombinácia živín nevyhnutných pre zdravie. PRE PLAN bol vyvinutý zo starostlivo vybraných, ľahko stráviteľných surovín najvyššej kvality. Všetky krmivá PRO PLAN boli starostlivo zostavené tak, aby mačkám poskytovali dokonalú výživu a chuť, ktorú milujú.

.

Príprava a použitie

Nutričné indikácie: Krmivo PRE PLAN Original Kitten by sa malo začať podávať vo veku 3 až 4 týždňov. Výrobok je potrebné zmiešať s vodou, aby sa lepšie konzumoval. Akonáhle mačiatka začnú viac jesť, zvýšte množstvo pridávaného krmiva a znížte množstvo pridávanej vody, keď sú schopné jesť krmivo sama. Kŕmte 2-3 jedlá denne alebo bez obmedzenia. Gravidnej mačke podávajte minimálne 90 g/deň, dojčiacej mačke minimálne 180 g/deň alebo bez obmedzenia. Ďalšie informácie získate u svojho veterinárneho lekára alebo na adrese www.purina-proplan.pl. Množstvo krmiva podávaného na udržanie ideálnej telesnej kondície sa líši v závislosti na veku zvieraťa, jeho aktivite a na tom, či je zviera kastrované. Pokiaľ je vaša mačka po kastrácii, upravte množstvo krmiva tak, aby ste udržali jej ideálnu telesnú kondíciu. Vaše zviera by malo mať neustály prístup k čistej a čerstvej vode.

Skladovanie - potraviny skladujte na chladnom a suchom mieste.


Zloženie: kuracie mäso (20%), dehydrovaná hydinová bielkovina, ryža, pšeničná lepková múčka, živočíšny tuk, kukurica, kukuričná lepková múčka, hrachový proteínový koncentrát, kukuričný škrob, sušené vajcia, minerálne látky, hydrolyzát, kvasnice, rybí tuk, kolostrum (0,1%).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
10
Značka:
PRO PLAN

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Bílkoviny (%):
40
Druh bílkovin:
Kuře
Tuky (%):
20
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme