Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Plyšová hračka pre šteňa RIO králik zelená plyšová hračka pre psa

Značka: ZOLUX
70863
4.13

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Spôsob, ako sa nudiť a baviť sa

Premyslená hračka, navrhnutá s dôrazom na každý detail a vyrobená z vysoko kvalitného materiálu, spríjemní čas, ktorý váš pes trávi so svojím strážcom. alebo čakanie na jeho návrat domov atraktívnejšie. Uprednostňuje fyzickú aktivitu štvornožca a podporuje ho v boji s nudou a zároveň stimuluje vývoj maznáčika. Pokiaľ teda chcete svojmu psovi zaistiť pohodlie, vyberajte tie správne hračky a doplnkové produkty pre podporu starostlivosti o vášho maznáčika. Prezrite si príslušenstvo dostupné v obchode maxandmrau.sk a dokončite perfektnú sadu pre vášho maznáčika!

Na hryzenie nielen keď rastú zuby

Plyšová figúrka králika z kolekcie RIO je hračka pre psa navrhnutá v súlade s princípmi udržateľného rozvoja. Je vyrobená z mäkkej plyšovej látky a vnútro je vyplnené 100% recyklovaným polyesterovým materiálom. Odporúča sa najmä pre šteňatá, ale ocenia ho aj dospelé psy. Tým, že ho svojmu psovi dáte, mu zaistíte nielen dobrú zábavu, ale aj zmyslovú, mentálnu a emočnú stimuláciu. Hračka je vybavená plastovými prvkami, ktoré dokonale reagujú na prirodzenú potrebu psov žuť a pomáhajú šteňatám zbaviť sa nepríjemných pocitov spojených s rastúcimi zubami. Rozmery: 12 x 5 x 29 cm >

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Velikost mazlíčka:
Štěňata
Značka:
ZOLUX
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme