Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Pláštenka pre psov Minnie XS

Značka: RECOVET
69919
24.08

Najniższa cena za 30 dni: €24.08

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 6 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Pre každé ročné obdobie

Daždivý deň môže nastať v ktorúkoľvek ročnú dobu. V našej zemepisnej šírke sa oplatí mať po ruke pláštenku pre seba i svojho štvornohého zverenca. Bude sa vám hodiť, keď potrebujete každodennú prechádzku a počasie jej nepraje. Pohodlný pre vášho maznáčika, ľahko sa oblieka a účinne chráni pred dažďom, kabátik z kolekcie Minnie dodá vášmu maznáčikovi kúzlo a dá vášmu psovi vyniknúť na prechádzke.

Ak chcete svojmu psovi zaistiť pohodlie, vyberte si správne doplnky užitočné pri jeho starostlivosti a podporujúce starostlivosť o vášho maznáčika.

Prejdite si ponuku obchodu maxandmrau.sk a dokončite perfektnú sadu pre vášho maznáčika!

Vodotesné a funkčné

Vodotesné a funkčné

Plášť do dažďa z kolekcie Minnie je vyrobený z odolného a 100% vodeodolného materiálu. Preto je účinnou ochranou vášho maznáčika pred dažďom a blatom, ktorých je najmä na jeseň av zime dostatok. Premyslené suché zipsy uľahčujú obliekanie a vyzliekanie kabátu a voľný priestor na bruchu umožní psíkovi pohodlné vybavenie jeho fyziologických potrieb. Po prechádzke kabát ľahko očistíte vlhkou handričkou.

Veľkosť XS

Rozmery: dĺžka 35 cm; obvod 38-50 cm.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
RECOVET
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme