Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

PET NOVA tenisová loptička hračka pre psa

Značka: PET NOVA
65837
1.25

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Hračky vyrobené z termoplastickej gumy od PET NOVA sú perfektnou voľbou pre každého psa, ktorý sa rád hrá a potrebuje hračky odolné proti poškodeniu. Hračky Pet Nova sú vyrobené z odolnej termoplastickej gumy a sú extrémne flexibilné a mäkké, takže sú bezpečné pre zuby a ďasná vášho psa. Okrem toho jasné farby a dve vône (mäta alebo hovädzie mäso) priťahujú pozornosť psa a povzbudzujú ho k hre. Hračky Pet Nova sú k dispozícii pre psov všetkých vekových kategórií, od šteniat až po seniorov, av rôznych veľkostiach, aby vyhovovali potrebám psov rôznych plemien. V závislosti na vlastnostiach jednotlivých hračiek môžu pomôcť s výučbou aportovania, masírovať ďasná vášho psa alebo poslúžiť ako hračka na hranie s maškrtami. Hračky Pet Nova nie sú len perfektnou hračkou pre psov, ale aj spôsobom, ako uspokojiť fyzické a emocionálne potreby vášho psa. Bez ohľadu na vek a veľkosť vášho psa sú hračky Pet Nova skvelou voľbou pre každého, kto chce svojmu psovi poskytnúť zábavu a zdravé ďasná.

PET NOVA Tenisová loptička Dog Toy 5cm - hračka, ktorá priťahuje pozornosť vášho psa! Vyrobené z odolnej termoplastickej gumy, je šetrné k psím zubom a ďasnám. Jasné farby a dve vône (mäta alebo hovädzie mäso) povzbudzujú psa k hre. Hračky PET NOVA sú perfektné pre akúkoľvek vekovú skupinu a plemeno psa av závislosti od vlastností jednotlivých hračiek pomáhajú pri učení aportu, masírovaní ďasien alebo hre s maškrtami. Originálne hračky PET NOVA majú štítok so špeciálnym UV lakom pokrývajúci logo značky a označenie SOUND, FUN LIFE, LONG LIFE, SNACK LIFE, DENTAL, SUPER DENTAL, BEEF AROMA a MINT AROMA, ktoré informujú o špeciálnych vlastnostiach hračky. Pozrite sa na špeciálne vlastnosti hračky DOG LIFE STYLE od PET NOVA a doprajte svojmu psovi dokonalú hračku!

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
PET NOVA
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme