Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Perfect Fit Junior XS/S Chicken granule pre šteňatá a malé plemená, kura 6 kg

Značka: PERFECT FIT
67535
25.64

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 6 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Granule s vysokým obsahom kuracieho mäsa pre šteňatá stredných a veľkých plemien. Perfect Fit je vysoko kvalitná suchá psia výživa na podporu mladistvého ducha Vášho psa počas celého jeho života.

Špeciálne vyvinuté zloženie s ohľadom na najmladšie

Výber správneho krmiva spĺňajúceho nutričné požiadavky šteniat je nesmierne dôležitý, preto sa oplatí zvoliť Perfect Fit Junior pre podporu ich zdravia a správneho vývoja tela. Jedlo poskytuje základné živiny pre zdravie a podporuje imunitný systém. Optimálne hladiny vápnika a fosforu, prispôsobené potrebám mladých psov, podporujú správny rast a vývoj a sú zodpovedné za správnu štruktúru zubov. Zloženie so zvýšeným obsahom vitamínu E, mangánu a zinku podporuje prirodzené obranné mechanizmy šteniat. Krmivo navyše obsahuje kvalitné bielkoviny, nevyhnutné vo výžive psa, ktoré majú za úlohu udržiavať správnu mikroflóru čriev a podporovať tráviaci systém. Zinok a slnečnicový olej sa starajú o zdravie kože a srsti mladého psa, udržujú srsť hladkú a lesklú a kožu v dobrej kondícii. Receptúra vyvinutá veterinármi a špecialistami na výživu z WALTHAM™ Institute of Animal Science.

Ak sa chcete postarať o pohodlie svojho psa, vyberte správne krmivo a doplnkové produkty, ktorými doplníte jeho každodennú stravu.

Prezrite si granule, kapsičky a lahôdky dostupné na maxandmrau.sk a dokončite perfektnú sadu pre vášho maznáčika!

Zloženie:

sušený hydinový proteín (vrátane kuracieho 23%), pšenica, kukurica, hydinový tuk, sušený hovädzí proteín, repné rezne, hydrolyzát kuracích pečene, minerálne látky, slnečnicový olej (0,40%), extrakt z čakanky, rybí tuk.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
6
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
PERFECT FIT

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Bílkoviny (%):
29
Druh bílkovin:
Kuře
Fosfor (%):
1.2
Tuky (%):
18
Vápník (%):
1.6
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme