Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

PEDIGREE granule pre dospelé psy malých plemien, hydina a zelenina 6x 2 kg

Značka: PEDIGREE
55052
51.22

Najniższa cena za 30 dni: €50.40

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 13 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Krmivo PEDIGREE Adult Small Dog

Krmivo PEDIGREE Adult Small Dog je kompletné krmivo špeciálne vyvinuté pre dospelých psov malých plemien s hmotnosťou do 10 kg. Táto jedinečná receptúra podporuje štyri kľúčové oblasti zdravia vášho psa: trávenie, kožu a srsť, imunitu a zuby. Krmivo obsahuje vysoko kvalitné živočíšne bielkoviny, vitamín B a železo, ktoré pomáhajú vášmu psovi užívať si plnohodnotný život a vitalitu. Granuly boli prispôsobené veľkosti čeľustí psa pre pohodlné žuvanie. Receptúry krmív PEDIGREE Adult Small Dog obsahujú prírodnú vlákninu a vysoko kvalitné bielkoviny, ktoré podporujú zdravé trávenie vášho psa. Krmivo navyše obsahuje esenciálne tuky, ako je slnečnicový olej, ktorý pomáha vyživovať kožu a srsť vášho psa. Do receptúr bol pridaný aj vitamín E, známy pre svoju antioxidačnú funkciu, a minerálne látky, ktoré posilňujú imunitný systém vášho psa.

Mäso a výrobky živočíšneho pôvodu (vrátane 4 % hydinového mäsa v hnedých granuliach), oleje a tuky (vrátane 0,5 % slnečnicového oleja), výrobky rastlinného pôvodu (vrátane 2 % repných rezňov), minerálne látky ( 1,8 %, vrátane 0,7 % tripolyfosforečnanu sodného ako účinnej látky v hnedých granuliach), zelenina (vrátane 4 % mrkvy v oranžových granuliach, 4 % hrachu v zelených granuliach), rastlinné bielkovinové extrakty

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
PEDIGREE

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
22
Druh bílkovin:
Drůbeží
Tuky (%):
13
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme