Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

PEDIGREE Cuisine Adult konzervy pre dospelých psov s jahňacím mäsom, cestovinami a mrkvou v omáčke 12x 800 g

Značka: PEDIGREE
68508
45.64

Najniższa cena za 30 dni: €44.91

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 11 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Lahodné a zdravé krmivo pre vášho psa s jahňacím mäsom, cestovinami a mrkvou v omáčke

PEDIGREE Cuisine Adult s jahňacím mäsom, cestovinami a mrkvou v omáčke je kompletné krmivo pre dospelých psov. Zloženie obsahuje jemné kúsky jahňacieho mäsa, cestoviny a mrkvu v aromatickej omáčke s provensálskymi bylinkami. PEDIGREE Cuisine vďaka prídavku zinku podporuje zdravie kože a srsti a vitamín E podporuje prirodzenú obranyschopnosť psa. Obsah prírodnej vlákniny zaisťuje optimálne trávenie a zloženie bolo vyvinuté odborníkmi na výživu a veterinári z WALTHAM Institute of Animal Science.

Plechovka PEDIGREE Cuisine Adult s jahňacím mäsom, cestovinami a mrkvou v omáčke obsahuje 800 g výrobku. Odporúčané denné množstvo krmiva závisí od váhy psa a pohybuje sa od 375-425 g pre 5 kg psa do 1800-2000 g pre 40 kg psa. 100 g vlhkého krmiva je možné nahradiť 22-23 g suchého PEDIGREE.

PEDIGREE Cuisine Adult s jahňacím mäsom, cestovinami a mrkvou v omáčke neobsahuje žiadne umelé arómy ani pridaný cukor. Obal je 100% recyklovateľný a ingrediencie sú prírodného pôvodu.

Zloženie:

mäso a vedľajšie výrobky živočíšneho pôvodu (21 %, 85 % prírodného pôvodu*; vrátane jahňacieho 4 % a pečene 4 %), obilniny, vedľajšie výrobky rastlinného pôvodu (vrátane sušených repných rezňov 1,1 %), rastlinné bielkoviny extrakty, pekárske výrobky (vrátane 1,1 % cestovín, čo zodpovedá 4 % varených cestovín), zelenina (vrátane 0,5 % sušenej mrkvy, čo zodpovedá obsahu mrkvy 4 %), minerálne látky, provensálske bylinky. * Ingrediencie prírodného pôvodu.

Kalória: 83 kcal/100 g

Aditíva/1 kg: Výživové doplnky: Vitamín D3¬: 500 IU, Vitamín E: 20,0 mg, Meď (pentahydrát síranu meďnatého): 1,4 mg, Jód (Joditan vápenatý, bezvodý): 0,23 mg, Železo (Joditan vápenatý, bezvodý): 0,23 mg Monohydrát železa (II): 3,0 mg, Mangán (monohydrát síranu manganatého): 1,8 mg, Zinok ( monohydrát síranu zinočnatého): 19,4 mg. Analytické zložky (%): proteín: 8,6; obsah tuku: 2,9; anorganická hmota: 1,6; hrubá vláknina: 0,60; vlhkosť: 79,8.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
9.6
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
PEDIGREE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
8.6
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
2.9
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme