Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

PEDIGREE Adult vrecko s výberom príchutí s hovädzím a hydinovým mäsom v želé 52x100 g

Značka: PEDIGREE
32974
28.65

Najniższa cena za 30 dni: €28.18

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 7 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
PEDIGREE Adult je ideálna ponuka pre majiteľov psov, ktorí chcú splniť požiadavky svojho štvornožca a starať sa o jeho zdravie. Bez ohľadu na vek, plemeno alebo životný štýl vášho psa je to chutná a výživná voľba pre každého psa. zvieratách. Výrobok sa skladá z mäsitých kúskov ponorených do chutného želé, obohateného o prírodné zložky, vitamíny a minerály. Kŕmenie vašich maznáčikov mokrým krmivom môže mať mnoho výhod, ako je zlepšenie zdravia a trávenia. Diétna vláknina obsiahnutá v PEDIGREE diéte pomáha udržiavať zdravé črevá a postavu. Okrem toho vitamín E obsiahnutý v krmive podporuje imunitný systém psa. Pedigree Adult je zdravé krmivo bez umelých aróm a konzervačných látok, obsahujúce prírodné ingrediencie, ktoré vášmu maznáčikovi dodajú správne množstvo bielkovín a vitamínov. V balení sú dve príchute: mix hovädzieho a pečene a mix hydiny. Produkt je dostupný v balení obsahujúcom 13 sáčkov po 4 x 0,1 kg, celkom 52 sáčkov.

Zloženie:

Kúsky bohaté na zmes hovädzieho a pečene - mäso a vedľajšie produkty živočíšneho pôvodu (40 %, prírodného pôvodu^ 93 %; vrátane zmesi 6 % hovädzieho a bravčová pečeň 9 % v kusoch **), bielkovinové extrakty rastlinného pôvodu, obilniny, oleje a tuky, minerálne látky (0,6 %), vedľajšie výrobky rastlinného pôvodu^ (vrátane sušenej repnej dužiny 0,5 %). ^ zložky prírodného pôvodu. ** Kúsky obvykle tvoria 48 % produktu Kúsky bohaté na hydinu - mäso a vedľajšie produkty živočíšneho pôvodu (40 %, 93 % prírodného pôvodu^, vrátane 14 % hydinovej a 9 % bravčovej pečene na kúsky**), rastlinné bielkovinové extrakty, obilniny, oleje a tuky, minerálne látky (0,6 %), vedľajšie výrobky rastlinného pôvodu^ (vrátane sušených repných rezňov 0,5 %). ^ zložky prírodného pôvodu. **kúsky obvykle tvoria 48 % produktu Kalórie: 81 kcal/100 g Doplnkové látky / 1 kg: Diétne doplnkové látky: Vitamín D?: 200 IU, Vitamín E: 60,0 mg, Meď (síran meďnatý, pentahydrát) : 1, 7 mg, Jód (jodičnan vápenatý, bezvodý): 0,28 mg, Železo (monohydrát síranu železnatého): 3,6 mg, mangán (monohydrát síranu manganatého): 2,2 mg, monohydrát síranu zinočnatého): 22,7 mg / Technologické doplnkové látky: Cassia guma: 2100 mg Analytické zložky (%): proteín: 8,5; obsah tuku: 5,2; anorganická hmota: 2,0; hrubá vláknina: 0,40; vlhkosť: 83

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Produktová řada:
PEDIGREE Adult kapsička v žele s hovězím masem, s drůbeží
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
PEDIGREE

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Doplnění vitamínů

Složení

Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme