Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

PEDIGREE Adult sáčok kapsičky mix príchutí pre psov v omáčke (hovädzie s jahňacím, jahňacie s pečeňou, hovädzie s pečeňou a kačicou) 40 x 100 g

Značka: PEDIGREE
66641
18.90

Najniższa cena za 30 dni: €18.90

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 5 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

PEDIGREE® Adult Zmiešané príchute v omáčke

PEDIGREE® Adult Zmiešané príchute v omáčke je kompletné a vyvážené krmivo plné mäsitých kúskov ponorených do aromatickej omáčky v štyroch príchutiach: hovädzie s jahňacím, pečeňou, hovädzie s pečeňou a kačica. Vrecká je možné podávať samostatne alebo ako doplnok suchého krmiva pre dospelé psy. Ich zloženie bolo vyvinuté veterinármi a nutričnými špecialistami z WALTHAMTM Institute of Animal Science. Obsahuje prírodné zložky, vitamíny a minerály, ktoré podporujú zdravé fungovanie psa po mnoho rokov. Krmivo neobsahuje umelé arómy ani konzervačné látky a vďaka zníženému kalorickému obsahu * pomáha udržať štíhlu líniu vášho maznáčika. * Porovnanie s porciou suchého krmiva o rovnakej hmotnosti.

Výhody kŕmenia vášho psaPEDIGREE® Adult:

- Prírodné zložky

Obsahuje prírodné zložky, vitamíny a minerály.

- Podpora imunitného systému

Vďaka vitamínu E obsiahnutému v potravinách.

- Zdravé trávenie

Vláknina, ktorá podporuje funkciu čriev.

- Menej kalórií

Nižší obsah kalórií* pomáha udržať štíhlu postavu.

*Porovnanie s porciou suchého krmiva s rovnakou hmotnosťou.

- Bez konzervačných látok

Neobsahuje žiadne konzervačné látky ani umelé arómy.

Spôsob kŕmenia:

Odporúčané denné množstvo potravín

Odporúčame podávať ako mokré kompletné krmivo PEDIGREE®, tak Granule PEDIGREE®. Pes vážící 5 kg potrebuje 3? - 4 sáčky mokrého krmiva alebo 2 sáčky mokrého krmiva a 40 g suchého krmiva denne, 10 kg pes potrebuje 6? - 7 sáčkov mokrého krmiva alebo 3 sáčky mokrého krmiva a 75 g suchého krmiva denne, 20 kg pes potrebuje 10? - 11? vrecúšok mokrého krmiva alebo 4 vrecúška mokrého krmiva a 150 g suchého krmiva denne. Zohľadnite prechodné obdobie a upravte množstvo krmiva podľa potrieb vášho zvieraťa. U psov s nadváhou znížte dennú dávku. Výrobok by sa mal podávať pri izbovej teplote. Nespotrebovanú časť skladujte v chladničke až 2 dni.

Zloženie:

zmes hovädzieho a jahňacieho mäsa - mäso a výrobky živočíšneho pôvodu (35%, prírodný pôvod^ v 93%; obj. zmes hovädzieho 7% a jahňacieho 7 % a bravčová pečeň v kusoch**), obilnina, zelenina (v objeme sušená mrkva 0,6%, čo zodpovedá obsahu mrkvy 4%), výťažok z rastlinnej bielkoviny, rastlinného pôvodu ^ produkty (v objeme sušenej repnej dužiny 0,8% ), oleje a tuky, minerálne látky (0,6% ). ^ zložky prírodného pôvodu. ** kusy obvykle tvoria 45% produktu. zmes jahňacieho mäsa a pečene - mäso a výrobky živočíšneho pôvodu (35%, prírodný pôvod ^ v 93%; v objem.: zmes jahňacieho 6% a bravčovej pečene 9% v kusoch **), obilniny, výťažok z rastlinnej bielkoviny, rastlinného produktu (rastlinného ^ v objeme sušenej repnej dužiny 0,8%), oleje a tuky, minerálne látky (0,6%). ^ zložky prírodného pôvodu. ** kusy obvykle tvoria 45% produktu. zmes hovädzieho mäsa a pečene - mäso a výrobky živočíšneho pôvodu (35%, prírodného pôvodu^ v 93%; obj. zmes hovädzieho mäsa 6% a bravčovej pečene 9% v kusoch**), obilnina, zelenín (v tom sušená mrkva a zmes hrášku 0,8%, čo zodpovedá obsahu mrkvy a hrachovej zmesi 4%), výťažok z rastlinnej bielkoviny, rastlinného pôvodu ^ produkty (v objeme sušenej repnej dužiny 0,8%), tukové oleje, minerálne látky (0,6%). ^ zložky prírodného pôvodu. ** kusy obvykle tvoria 45% produktu. s kačicou - mäso a výrobky živočíšneho pôvodu (35%, prírodného pôvodu ^ v 93%; obj. 14% kačacie a 9% bravčová pečeň v kusoch **), obilniny, rastlinné bielkoviny výťažok, rastlinného pôvodu produkty ^ (v obj. dužina sušená červená repa 0,8%), tukové oleje, minerálne látky (0,6%). ^ zložky prírodného pôvodu. ** kusy obvykle tvoria 45% produktu. kalorický obsah 81 kcal / 100 g
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
4
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
PEDIGREE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
7.5
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Metabolická energie (%):
810
Tuky (%):
5.2
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme