Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

PCHEŁKA šampón s norkovým olejom pre dlhosrsté psy 200 ml

Značka: PCHEŁKA
18841
3.09

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Komplexná starostlivosť pre dlhosrsté psy

Pchełka - šampón s norkovým olejom 200ml je výbornou voľbou pre majiteľov dlhosrstých psov, ktorí sa chcú starať o zdravie a krásu svojho maznáčika. Jedná sa o produkt vyvinutý laboratóriom, poskytujúci komplexnú starostlivosť o psy.

Tento šampón obsahuje jemné umývacie zložky, vďaka ktorým umožňuje efektívne čistenie srsti psa veľmi šetrným spôsobom bez toho, aby dráždil pokožku. Norkový olej v ňom obsiahnutý má hydratačné vlastnosti a uľahčuje rozčesávanie vlasov, vďaka čomu sa s nimi po kúpaní ľahko vysporiadate. Tento šampón zabraňuje strate vlhkosti a chráni srsť pred nepriaznivými vplyvmi vonkajších faktorov. Blší šampón s norkovým olejom 200 ml sa odporúča najmä pre psy s dlhou srsťou a srsťou. Vďaka nemu bude pes vyzerať zdravo a krásne a jeho srsť sa bude ľahšie udržiavať v čistote.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Objem (ml):
200
Značka:
PCHEŁKA
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme