Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

PCHEŁKA šampón proti ektoparazitom pre psov a šteňatá od 3 mesiacov 180 ml

Značka: PCHEŁKA
64039
2.89

Najniższa cena za 30 dni: €2.52

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Šampón proti blchám a kliešťom pre psov starších ako 3 mesiace

Váš maznáčik môže trpieť uhryznutím blchami a kliešťami, ale s týmto špeciálnym šampónom to tak byť nemusí! Náš šampón proti blchám a kliešťom pre psov starších ako 3 mesiace bol navrhnutý tak, aby poskytoval účinnú ochranu vášho štvornohého priateľa proti týmto nepríjemným parazitom. Nielen, že účinne odpudzuje blchy a kliešte od vášho psa, ale je tiež hypoalergénny, aby zaistil správnu starostlivosť a hygienu kože a srsti. Zloženie šampónu je jemné a vhodné pre všetky typy vlasov a esenciálne oleje v ňom obsiahnuté majú tonizujúci a osviežujúci účinok.

Na účinnú ochranu proti blchám a kliešťom sa odporúča pri kúpaní psa pravidelne používať šampón. Na dosiahnutie najlepších výsledkov používajte tiež ďalšie produkty z nášho radu proti blchám a kliešťom.

Zloženie:

Povrchovo aktívne látky, demineralizovaná voda, prírodné bylinné oleje, pšeničné proteíny, zahusťovadlá, vôňa, vitamín E.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Aktivní látka:
Bylinné oleje
Objem (ml):
180
Značka:
PCHEŁKA
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme