Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Paka Zwierzaka jeleň s mrkvou 200 g sušienky pre psov všetkých vekových kategórií

66796
4.00

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Maškrty vhodné pre zuby

Tvar a veľkosť sušienok bez obilnín, bohatých na jelenie mäso, s prídavkom zeleniny, hrušky a rias boli premyslene navrhnuté tak, aby boli vhodné pre malé, stredné aj veľké psy. Váš maznáčik si zamiluje žuvanie maškrty, ktorý masíruje ďasná vášho psa, čistí zubný kameň a poskytuje dávku živín nevyhnutných pre zdravie vášho maznáčika.

Prírodné zloženie a proces výroby

Psie sušienky vznikli sušením ingrediencií uvedených v recepte teplým vzduchom. Do jeleného mäsa a prírodných rastlinných prísad neboli pridané žiadne látky zvýrazňujúce chuť a vôňu, umelé konzervačné látky ani plnidlá.

Sušienky bez obilnín sú hodnotnou maškrtou pre psov všetkých plemien. Nielenže chutia, ale tiež podporujú zdravie a dobrú kondíciu vášho domáceho maznáčika. Ak chcete zaistiť pohodlie svojho domáceho maznáčika, vyberte mu správne krmivo a doplnkové produkty, ktoré sú k dispozícii na maxandmrau.sk a ktoré dopĺňajú jeho každodennú stravu.

Zloženie:

jelenie mäso 45%, batáty 25%, hrušky 5%, zeler 5%, červená repa 5%, mrkva 5%, riasy 5%, slnečnicový olej 2%, ľanové semienko 2%.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.2
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
PAKA ZWIERZAKA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
31
Druh bílkovin:
Jelen
Fosfor (%):
0.8
Tuky (%):
12.5
Vápník (%):
1.02
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme