Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

O'CANIS pštros so zemiakmi 300 g pre psov

Značka: O'CANIS
56253
4.50

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Doplnkové krmivo pre psov je ideálnym spestrením každodenného jedálnička vášho maznáčika. Mäsová miska v dóze obsahuje mleté pštrosie mäso (50%) spolu so zemiakmi (50%), čo je perfektný jedálenský set pre vášho psa. Výrobok neobsahuje konzervačné látky a želatínu, čo ovplyvňuje jeho ľahkú asimiláciu a vysokú kvalitu. Pštrosie mäso sa vyznačuje nízkym obsahom tuku a je zdrojom kvalitných bielkovín. Krmivo v dóze je tiež pohodlným riešením pri porciovaní - svojmu psovi tak môžete vždy podať správne množstvo krmiva. Je to tiež nízkokalorická ponuka, ktorá pozitívne ovplyvňuje zdravie a kondíciu vášho maznáčika. Odporúčané množstvo krmiva sa líši v závislosti od hmotnosti psa. Doplnková strava nemôže byť základom jedálnička, ale iba jeho doplnkom. Dá sa podávať medzi hlavnými jedlami, ako odmena, povzbudenie alebo na spestrenie každodenného jedálnička. Vyberte si mäsovú misku v psej dóze a doprajte svojmu miláčikovi chutnú a zdravú desiatu!

Zloženie:

Pštrosie a pštrosie droby (50 %), zemiaky (50 %) Rozbor: hrubý proteín: 11 %, hrubý tuk: 6,1 %, hrubý popol: 1,5 %, surová vláknina : 0,7 %, vlhkosť: 76,2 % Kŕmne odporúčania: Telesná hmotnosť psa [kg] množstvo krmiva [g] do 3 kg 60 g do 5 kg 120 g do 10 kg 220 g nad 10 kg 300 g

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.3
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
O'CANIS

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
11
Druh bílkovin:
Pštros
Tuky (%):
6.1
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme