Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

O'CANIS husacie mäso a kuracie a požltový olej pre mačky 400 g

Značka: O'CANIS
56223
3.50

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnosť
Poštovné
Cena
0.4 kg
€ 4

3.50 €

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Prírodné mokré krmivo pre mačky bez umelých prísad

O'canis Hus s hydinou je prírodné mokré krmivo pre mačky, ktoré sa skladá iba z čerstvého mäsa. Toto mokré krmivo O'canis bez obilnín, konzervačných látok, farbív a umelých prísad je ideálne pre dospelé mačky. Mokré krmivo O'canis Husa s hydinou bolo pripravené vo vlastnej šťave, ktorá zaisťuje optimálnu konzistenciu a chuť. Vďaka šetrnému spracovaniu surovín ponúka toto krmivo vysokú mieru tolerancie a ľahké trávenie. Je to prirodzené krmivo pre vášho maznáčika, ktoré neobsahuje žiadne umelé prísady. O'canis Husa s hydinou je kompletné krmivo, ktoré vašej mačke dodá všetky potrebné živiny. Toto vlhké krmivo je ideálne pre dospelé mačky a ponúka vynikajúcu chuť a vysoko kvalitné suroviny. Krmivá O'canis sú vyrábané v Poľsku, čo zaručuje najvyššiu kvalitu a čerstvosť produktov. Bezpečnosť vašej mačky je našou prioritou, preto krmivo pripravujeme iba zo surovín od preverených dodávateľov. O'canis Husa s hydinou je ideálne mokré krmivo pre mačky, ktoré ocenia prirodzenú potravu. Vyberte pre svojho maznáčika to najlepšie krmivo a doprajte mu to najlepšie.Zloženie:

83,9 % hydiny (srdce, pečeň, krky, hydinové žalúdky), 15% hus (srdce, husí krk), 1% anorganické látky, 0,1% kardamómový olej. Výživové doplnkové látky na kg: Vitamín D3 200I.E., Vitamín E 30 mg, Síran zinočnatý 15 mg, Síran mangánatý 3 mg, Jodičnan vápenatý 0,75 mg, Selenan sodný 0,03 mg, Turín 1 500 mg. Použitie: Mačky 2–3 kg: 135–200 g denne, Mačky 4–5 kg: 200–300 g denne, Mačky 6–7 kg: 400–450 g denne, Mačky 8 kg: 500 g denne,

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Produktová řada:
O'CANIS Husa, kuře a šafránový olej
Značka:
O'CANIS

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
10.1
Druh bílkovin:
Kuře
Tuky (%):
6.9
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme