Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

MONGE VetSolution Cat Recovery 100 g vlhkého krmiva pre mačky 100 g

Značka: MONGE
60617
1.14

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Polceana veterinárna diéta pre mačky v rekonvalescencii.

MONGE VetSolution Cat Recovery 100 g - veterinárne krmivo pre mačky v rekonvalescencii. Krmivo obsahuje nukleotidy, ktoré podporujú imunitný systém, semená tymiánu a xyloligosacharidy podporujú regeneráciu črevnej mikroflóry. Krmivo je kompletné, s vysokou koncentráciou základných živín a vysokou hustotou energie. Veterinárne krmivo by mal odporučiť veterinárny lekár na základe vykonaných testov. Veterinárne krmivo je určené na pravidelné používanie, kým príznaky nezmiznú. Celý proces liečby by mal sledovať veterinárny lekár. Rozložte si dennú dávku aspoň na 4 jedlá. Pred podávaním sa odporúča ohriať pokrm na izbovú teplotu. Špeciálna textúra taktiež umožňuje podávanie sondy. Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do 24 hodín. Zaistite prístup k čerstvej pitnej vode. MONGE VetSolution Cat Recovery 100 g sa odporúča pri anorexii, kachexii, strate chuti do jedla, rakovine a ťažkých traumách. Kontraindikáciami použitia krmiva sú akútna a chronická pankreatitída, obezita a cukrovka.

Zloženie:

mäso a živočíšne produkty ( kuracie pečeň), vajcia, losos, oleje a tuky, minerálne látky, zelenina Obsah: Hrubý proteín: 9,5 %, hrubé oleje a tuky: 7,5 %, anorganické látky: 1,8 %, hrubá vláknina: 0,4 % , vlhkosť: 77 % Aditíva na kg: Vitamín D3 225 IU / kg, vitamín E (all-rac-alfa-tokoferylacetát) 50 mg, selén (seleničitan sodný 0,04 mg / kg) 0,02 mg, mangán (monohydrát síranu mangánatého 13 mg/4,3 mg, zinok (oxid zinočnatý) 26 mg/kg) 21 mg, meď (pentahydrát síranu meďnatého (II) 6,7 mg/kg) 1,7 mg, železo (monohydrát síranu železnatého (II) 21 mg/kg) 7 mg, jód (jodičnan vápenatý bezvodý 1,8 mg/kg) 0,9 mg, L-cystín: 600 mg, technicky čistý DL-metionín: 300 mg, L-karnitín: 300 mg, taurín: 200 mg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.1
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Rekonvalescence

Složení

Bílkoviny (%):
9.5
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
7.5
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme