Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

MONGE Vet Solution Cat Dermatosis granule pre mačky s dermatologickými problémami 400 g

Značka: MONGE
63837
7.36

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 2 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Špeciálne zloženie

MONGE Vet Solution Cat Dermatosis 400 g je kompletné krmivo pre mačky s kožnými problémami. Jeho špeciálne zloženie bolo vyvinuté tak, aby poskytovalo účinnú ochranu pokožky a pomáhalo liečiť kožné problémy. Krmivo obsahuje extrakt z aloe vera, ktorý regeneruje kolagén v pokožke na ochranu pružnosti a stavu pokožky. Aloe vera stimuluje hojenie mikropoškodenia prostredníctvom interakcie s leukocytmi a endotelom a moduláciou hladín interleukínu. Zvyšuje obsah kolagénu v granulačnom tkanive a stupeň jeho zosieťovania, čím zvyšuje syntézu kolagénu typu III. MONGE VETSOLUTION FELINE DERMATOSIS obsahuje aloe vera certifikované IASC, tj s minimálne 95% manno-oligosacharidov. Prehltnutý Mannan nie je trávený a dostáva sa do krvného obehu vo svojej pôvodnej forme. Niektoré z polysacharidov v aloe vera sa nevstrebávajú, ale namiesto toho sa pripájajú k bunkám obklopujúcim črevo. To pomáha poskytnúť akúsi bariéru na posilnenie buniek črevnej steny, čím sa zabráni zápalu spôsobenému syndrómom „deravého“ čreva (zvýšená črevná priepustnosť), mechanizmom spojeným s potravinovými alergiami. MONGE VETSOLUSION FELINE DERMATOSIS, bohatý na nízkomolekulárny hydrolyzovaný lososový proteín, znižuje záťaž alergénov v čreve a zaručuje optimálnu stráviteľnosť. Lososový proteín v MONGE VETSOLUTION FELINE DERMATOSIS je predtrávený prírodnými enzýmami, čo zvyšuje biologickú dostupnosť živín a zvyšuje účinok bioaktívnych látok. Hydrolyzovaný proteín z nórskeho lososa je bohatý na anserín, ktorý má in vivo (vo vnútri tela) antioxidačné vlastnosti, čistiace vlastnosti proti voľným radikálom a pôsobí ako dôležitý stabilizátor tkanív. Hydrolyzovaný proteín a častice z nórskeho lososa zvýrazňujú chuť na optimálny príjem krmiva.

Zloženie :

hydrolyzovaný lososový proteín (16 %), tapioka, zemiaky, živočíšny tuk (loj)*, sušené kuracie mäso, sušená mrkva, živočíšny tuk (kurací olej)*, hrachová vláknina, sušené ryby (sardel) . ), olio di pesce (lososový olej)*, pivovarské kvasnice, xylooligosacharidy (XOS 0,4 %), minerálne látky, aloe vera (0,06 %), lyofilizovaný koncentrát melónovej šťavy (0,005 % - Cucumis melo cantalupensis - zdroj super ), mliečny proteín v prášku* 99,6 % čistený a konzervovaný prírodnými antioxidantmi. Analytické zložky: hrubý proteín 32 %, hrubá vláknina 5 %, surové oleje a tuky 19 %, anorganické látky 6,4 %, n-3 mastné kyseliny 0,75 %, n-6 mastné kyseliny 3 %. Výživové doplnky/Kg: vitamín A 25000 IU, vitamín D3 1500 IU, E1 železo 143 mg, E2 (jód) 2 mg, E4 (meď) 12 mg, E5 (mangán) 30 mg, E6 (zinok) 150 mg, E8 ( Lkarniting) 100 mg, Taurín 0,25 %. Technologické prísady: prírodné extrakty bohaté na tokoferol (Rosmanirus officinalis L.)

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Alergie a kožní problémy

Složení

Bílkoviny (%):
32
Druh bílkovin:
Losos
Tuky (%):
19
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme