Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

MONGE Natural Cat 80 g mokré krmivo pre mačky, morské plody a kura 80 g

Značka: MONGE
60585
1.58

Najniższa cena za 30 dni: €1.57

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Doplnkové krmivo pre mačky s kuracím mäsom a morskými plodmi

Krmivo pre mačky Monge Natural je vynikajúcim doplnkom jedálnička vášho maznáčika, ktorý miluje chuť lahodných morských plodov a šťavnatého kurčaťa vo vlastnej šťave. Toto kompletné krmivo pre mačky je vyrobené z najkvalitnejších ingrediencií, ktoré sú bohaté na bielkoviny a omega-3 mastné kyseliny a majú nízky obsah tuku, aby pomohli udržať vašu mačku v kondícii a energii. Spôsob kŕmenia: 4/5 konzerv denne pre mačku priemernej hmotnosti, podávané pri izbovej teplote alebo po ohriatí. Krmivo pre mačky Monge Natural je 100% prírodné, bez umelých farbív a konzervantov, bez lepku. Všetky ingrediencie boli starostlivo vybrané a vyrobené v súlade s najvyššími štandardmi kvality, čo z neho robí jeden z najlepších produktov na trhu. Rad NATURAL od Monge bol vytvorený s ohľadom na prirodzené kŕmenie a skladá sa iba z prírodných zložiek, ktoré pomáhajú udržiavať zdravie a tvar vašej mačky.

< /b>

Zloženie:

kurča 25 %, morské plody (biele ryby, tuniak, krevety, chobotnice, surimi) 47 %, ryža 1 %, FOS ( fruktooligosacharidy ). Analytické zloženie: vlhkosť 79%, hrubý proteín 16%, hrubé tuky 1%, hrubá vláknina 0,50%, hrubý popol 1%. Nutričné doplnkové látky: Vit.E 50 mg/kg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.08
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
16
Druh bílkovin:
Kuře
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme